Напомнить пароль | Регистрация
суббота, 20 апреля 2024
Лучшие детективы мира

Новости канала ДТП

Выбрать дату
RSS

Водитель грузовика налетел на двух девушек в Луцке

6 марта 2013, 13:02

Превышение скорости и невнимательность на дороге стали причиной ДТП в Луцке. 31-летний водитель грузовика так спешил доставить продукты в магазин, что налетел на своем "Мерседесе" на девушек, которые пересекали дорогу на переходе.

Ангелина, свидетель: 

-На першій полосі зупинилися дві чи три машини, а він просто гнав і дуже різко зупинився. Спочатку збив дівчину, якій 20 років, в неї гематома ноги. А друга дівчина зараз у лікарні - не знаю, що там буде: в неї ушкодження тазу…

Обе пострадавшие в травмпункте. А виновник происшествия в шоковом состоянии еще полчаса не мог толком объяснить инспекторам, почему совершил наезд. Впрочем, это водителя не оправдывает - говорят ГАИшники.

Инга Коваль, инспектор УГАИ в Волынской области:

- Пішохід, який знаходиться на переході, він не порушує правила дорожнього руху і відповідно водій мусить взаємовічливо до нього відноситися. Пам'ятати, що крім транспортних засобів Луцьком і Волинню рухаються ще й пішоходи.

 

 

Елена Ткаченко, Ирина Зайцева, Александр Стернийчук, Николай Гнатенко
Комментарии
Имя
Поле обязательное для заполнения
Текст
Поле обязательное для заполнения
Защита
Вы ввели неверный защитный код

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.