Напомнить пароль | Регистрация
пятница, 19 апреля 2024
Лучшие детективы мира

Видео Канал "Новости"

Батальон добровольцев "Сечь" отправился в зону АТО

26 августа 2014, 23:30
Дата эфира/события: вторник, 26 августа 23:30

В Киеве в зону АТО провожали бойцов спецбатальона "Сечь". 50 добровольцев прошли специальную подготовку и уже отправляются на Восток. Торжественное прощание состоялось на улице Институтской, где зимой шли самые ожесточенные бои.

- Струнко, товаришу командир, батальон особливого призначення Січ за вашим наказом вишикувано.

- Здоровєя бажаю, товарищі бійці.

- Бажаємо здоров'я, товариш командир.

Все эти воины уже отправляются из Киева в зону АТО. Они - бойцы нового добровольного батальона Сечь. Все прошли длительную специальную подготовку и готовы отправляться защищать Родину. Среди них - немало совсем молодых. В частности, этому парню на вид едва 20.

Боец батальона Сечь:

- Тут є два варіанти - або сидіти вдома, надіючись на те, що міцні двері вашої квартири захистять вас, або просто бути байдужим, типу "мені по барабану, що робиться в країні", а є вихід - брати і відстоювати свою державу, честь, гідність.

Другой боец, Юрий, постарше. Он - отец двух маленьких сыновей. Но все равно идет - с верой в то, что вернется и все будет хорошо.

Юрий, боец батальона Сечь:

- Така ситуація в країні, потрібно.

- Що вас змусило?

- Бажання, коли мої діти запитають мене: що ти, тату робив, коли у нас в країні була війна, коли була окупація, я йому хочу відповісти - я не сидів на дивані вдома перед телевізором. Є бог на небі, на все його воля, буду обережним.

Особый батальон Сечь тем, что в нем служит немало свободовцев. Как простые активисты, так и депутаты. Например, Владимир - депутат Тернопольского облсовета.

Владимир Стаюра, боец батальона Сечь:

- В нас в батальойні є депутати і обласної ради, і міських рад, тут депутатський мандат не має значення. В нашій державі йде війна, і відповідно всі мужчини, воїни, їдуть на війну захищати свою батьківщину.

Вместе с пятьюдесятью бойцами отправляются на восток и 8 народных депутатов. На их плечах - организационные вопросы и обеспечение.

Олег Тягнибок, народный депутат Украины:

- Практично повністю цей батальойн є на забезпеченні всеукраїнського об'єднання Свобода, тобто в що одягнуті, чи екіпіровані, це є за рахунок партійних організацій.

Всего батальон Сечь насчитывает две сотни бойцов. Остальные поедут в зону боевых действий через неделю.

- Повертайтеся живі, бережи вас боже...

Комментарии
Имя
Поле обязательное для заполнения
Текст
Поле обязательное для заполнения
Защита
Вы ввели неверный защитный код
Ось це підхід, єдині можновладці що відповідні своїм переконанням, великий вклад в Січ внесли Ігор Мірошниченко, Михайло Ковальчук. Сподіваюсь приклад унаслідують...

Телевидение для всей семьи

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.