Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 18 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Літні прем'єри на каналі НТН: від геніальності до злочинності

10 липня 2014, 18:12
Літні прем'єри на каналі НТН: від геніальності до злочинності

Літній сезон на НТН продовжує свою прем'єрну ходу. У першу чергу відзначаємо прем'єру на українському телебаченні канадського детективу з елементами містики.

"Той, хто читає думки". Головні ролі в проекті виконали Крейг Олійник ("Справа Дойлів") і Лорен Лі Сміт (C.S.I. Місце злочину). Тобі Логан (Крейг Олійник) - 28-річний парамедик, що володіє здатністю читати думки людей. Одного прекрасного дня він вирішує використовувати свій дар на благо інших людей і допомагати розкривати злочини.

Цей серіал вигідно виділяється на тлі багатьох інших. Герої - чарівні, цікаві, розумні, складні, харизматичні. Взаємовідносини - природні і правдоподібні. Гумор - легкий, ненав'язливий, досить рідкісний і завжди на місці. Особливо відзначити можна самі розслідувані справи, тому як часто буває, що в серіалах одні й ті ж схеми злочину набивають оскому і призводять до позіхання замість співпереживання. А в цьому випадку варто зазначити нестандартність злочинів і поведінки героїв.

НТН показує відразу два сезони - 26 серій, тривалість кожної 40 хвилин. Дивіться в ефірі НТН з 11 серпня з понеділка до четверга о 22:00 по дві серії поспіль.

Всім любителям "гострих" сюжетів з мелодраматичним підгрунтям, НТН рекомендує захоплюючий детектив "Бестія" з Тенді Ньютон, зіркою фільму "Рок-н-рольщик", у головній ролі. Це історія про жінку на ім'я Грейс, яка працює поліцейським під таємним прикриттям. Її син загинув, він став випадковою жертвою в перестрілці. Грейс звинувачує себе у події і страждає від того, що не змогла вберегти сина. Єдине, що Грейс може зробити, - помститися винним за смерть сина. Вона заводить небезпечне знайомство з великим кримінальним авторитетом на ім'я Джиммі і, щоб залишитися в живих, надає йому послугу. Так само Грейс дізнається, що в рядах поліції завівся зрадник, якого потрібно знайти і знешкодити...

Перший сезон включає в себе 10 епізодів, тривалість кожного - 45 хвилин.

Дивіться в ефірі НТН з 28 липня у будні о 23:45.

Відразу після "Бестія" стартує 3-й прем'єрний сезон NCIS: Лос Анджелес. Підрозділ NCIS займається небезпечними злочинцями, що загрожують безпеці всієї країни. Використовуючи фальшиві особистості і останні технології, команда фахівців працює під прикриттям, ризикуючи власними життями заради досягнення мети. У третьому сезоні спеціальний агент Джі Каллен - хамелеон, який здатний трансформуватися в кого завгодно, щоб проникнути в злочинний світ, буде скомпрометований. Його обличчя з'явиться у всіх новинах - він повністю втратить свій таємний статус. А перед його напарником - спеціальним агентом Семом Ханна, колишнім морпіхом, який брав участь у боях в Афганістані і в Іраку, постане питання відходу з команди NCIS.

Сезон складається з 24 епізодів, тривалість кожного - 45 хвилин.

З 25 серпня стартує прем'єра популярного у Британії багатосерійного бойовика під назвою "Удар у відповідь". Відомий глядачеві актор із серіалів "Грань", "CSI: Майамі" Філіп Вінчестер і харизматичний "Мисливець на гангстерів" Салліван Степлтон виконали головні ролі. Сюжет фільму будується навколо ставлення людей, що служили в загоні, який проводить спецоперації за завданням британських спецслужб. Вони не воюють постійно, а виїжджають на складні або секретні завдання, що вимагають особливої ​​підготовки, навичок і вмінь. Серіал знятий з безпосередньою участю колишніх співробітників британських спецслужб. Він розчулює значно сильніше, ніж більш звичні нам фільми про непереможних солдатів, агентів, шпигунів - за сумісництвом суперменів.

НТН показує три сезони поспіль - 30 епізодів по 45 хвилин кожен.

Дивіться в ефірі НТН з 25 серпня о 22:00 з понеділка до четверга по дві серії поспіль.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.