Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Детективна драма "Справжній детектив" стала кращим серіалом

25 липня 2014, 11:34
Детективна драма "Справжній детектив" стала кращим серіалом

19 липня в Беверлі-Хіллз відбулася церемонія вручення премій Асоціації телевізійних критиків США (TCA Awards). Нагороди вручалися шоу та серіалам, які виходили в ефір у телесезоні 2013-2014.

Детективна драма "Справжній детектив", яку НТН покаже в осінньому сезоні, отримала відразу дві нагороди - в категоріях "Кращий фільм або міні-серіал" і "Кращий драматичний актор" (Меттью Макконахі).

Кращою комедійною акторкою була названа Джулія Луїс-Дрейфус за головну роль у серіалі "Віце-президент", який також отримав нагороду як краща телевізійна комедія, розділивши її з сіткомом "Луї". У головній номінації - "Краща телепрограма року" - переміг драматичний серіал "У всі тяжкі".

Крім Меттью Макконахі, який отримав нагороди, на урочистій церемонії були присутні актори серіалу "У всі тяжкі" Брайан Кренстон, Аарон Пол і Бетсі Брандт і творець драми Вінс Гілліган, а також зірки комедії "Помаранчевий - новий чорний" Тейлор Шиллінг, Узо Адуба і Кейт Малгрю.

Премія Асоціації телекритиків вручається в США з 1985 року. Серед професіоналів вона вважається своєрідною міні-репетицією головної телевізійної премії року - "Еммі". Цього року "Еммі" вручать 25 серпня.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.