Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Зірка NCIS: Лос-Анжелес Кріс О'Доннелл розповів, чому пішов з великого кіно в серіал

19 серпня 2014, 10:39
Зірка NCIS: Лос-Анжелес Кріс О'Доннелл розповів, чому пішов з великого кіно в серіал

На НТН стартував третій сезон NCIS: Лос-Анжелес.

Кріс О'Доннелл вже багато років грає головного героя, Джі Калліна, провідного агента NCIS, про природний талант до таємної роботі якого ходять легенди. Проте до цього життя актора було у великому кіно. Він складав компанію Аль Пачіно у "Запахові жінки", відчайдушно махав шпагою в тих самих "Трьох мушкетерах", яким підспівували Брайан Адамс, Род Стюарт і Стінг, був Робіном у двох частинах пригод Бетмена.

- Кріс, як так вийшло, що ви пішли з великого кіно на телебачення?

- Серіал "Морська поліція: Лос-Анджелес" - чудова можливість для моєї родини. Більшу частину кар'єри я повинен був залишати її, щоб зніматися по всьому світу. А тут кожен день повертаюся додому, до дружини і дітей. Відчуваєте різницю? Розумієте, одружившись, я найбільше працював над народженням дітей, у чому, безумовно, досяг успіху: сьогодні у мене їх аж п'ятеро! І якщо з боку Вам може здатися, що актор, який грає останні чотири роки в одному і тому ж серіалі, виявився у самісінькому кінці тунелю, я думаю зовсім інакше.

- Чи не хочете повернутися в кіно?

- Бізнес сильно змінив Голлівуд. Багато обдарованих артистів сидять без роботи. Продюсери за останні п'ять років урізали витрати вполовину. Існує багато незалежних фільмів, але у них маленькі бюджети.

- Ваша старша дочка взяла участь у зйомках третього сезону серіалу. Вона хоче стати актрисою?

- Лілі дуже цього хотіла б. Але, щоб бути чесним, скажу: у мене враження, що вона мріє про це тільки заради слави. Зрозумійте, я не проти. Але спершу потрібно отримати освіту. Вона ж з тих пір, як дебютувала в кіно, займається тільки одним - не перестає шукати своє ім'я в пошуковику "Гугл".

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.