Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Знімальна група "Справжнього детектива" отримала першу Еммі-2014

19 серпня 2014, 15:56
Знімальна група "Справжнього детектива" отримала першу Еммі-2014

Як вступ до церемонії вручення Primetime Emmy Awards, яка відбудеться 25 серпня після 24:00, телевізійна академія роздала перші нагороди в рубриці Creative Arts Emmy.

Ця перша церемонія 66-го Emmy Awards удостоювала честі виконавчих директорів і знімальних груп телевізійних драм і ряду комедій, а також багатьох талановитих художників та ремісників, які створюють телебачення.

Так, найкращим ігровим серіалом з режисури, сценарію, монтажу і операторської роботи став "Справжній детектив" з Метью МакКонахі у головній ролі, українська прем'єра якого відбудеться на НТН наприкінці вересня. У цьому немає нічого дивного, оскільки серіал здобув звання найуспішнішого і найрейтинговішого продукту НВО останніх років. Його рейтинги, цифри показали, що це найвдаліший проект НВО за останні 4 роки: 2,3 млн телеглядачів, і ці цифри тільки зростають.

Так само премії отримали комедія "Як я зустрів вашу маму" і драма "Шерлок".

Премію "за заслуги перед телебаченням" цього року посмертно отримала кастинг-директор Меріон Догерті. Кращими запрошеними зірками стали Узо Адуба за роль в "Оражевий - новий чорний" і Джо Мортон за участь у "Скандалі". Джейн Лінч, лауреатка численних кінопремій за свою зоряну роль у серіалі "Хор" стала найкращою ведучою реаліті.

Церемонію вручення глядачі НТН можуть подивитися 25 серпня, на Emmys.com.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.