Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 18 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

НТН завдає "Удар у відповідь" - прем'єра

19 серпня 2014, 17:35
НТН завдає "Удар у відповідь" - прем'єра

1 вересня о 22:00 НТН починає прем'єрний показ популярного в Британії багатосерійного бойовика під назвою "Удар у відповідь". Відомі глядачеві актори із серіалів "Грань", "CSI: Майамі", фільмів "Камелот", "Аліса в країні чудес" Філіп Вінчестер і харизматичний "Мисливець на гангстерів" Салліван Степлтон виконали головні ролі.

Сюжет фільму будується навколо відносин двох спецназівців, що служили в загоні, який проводить різні спецоперації за завданням британських спецслужб. Загін не воює постійно, а виїжджає на складні секретні завдання, що вимагають особливої ​​підготовки, навичок і умінь. Серіал знятий з безпосередньою участю колишніх співробітників британських спецслужб, і зворушує значно сильніше, ніж звичні фільми про непереможних солдатів, агентів, шпигунів - за сумісництвом суперменів. Перед зйомками актори пройшли серйозну військову підготовку. Вони вчилися екстремальному водінню по бездоріжжю, стріляти з різного виду зброї, пройшли серйозну фізичну підготовку. Багато трюків вони виконують самостійно. Серіал знімався на натурі в Південній Африці та Угорщині.

"Я завжди мріяв знятися в екшені такого рівня. Але не думав, що вийде. У цьому перевага телепроектів - ти ніколи наперед не знаєш, ким ти станеш завтра. Але якщо чогось дуже сильно хотіти, обов'язково в результаті у тебе буде можливість зіграти свою мрію. Зйомки були дуже складними звичайно, але вони того варті!" - каже Філіп Вінчестер.

Телесеріал заснований на романі популярного автора і колишнього солдата служби спеціального призначення Кріса Райана.

Перший сезон включає в себе 10 епізодів, тривалість каждого - 45 хвилин. НТН покаже 3 сезони.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.