Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

EMMYS 2014: Найкращим режисером драматичного серіалу став Керрі Фукунага ("Справжній детектив")

26 серпня 2014, 12:50

У Лос-Анджелесі завершилася церемонія вручення нагород "Еммі-2014", яка стала 66-ю в історії. Щорічно в рамках заходу нагороджуються найкращі телепрограми року, що виходять у прайм-тайм. "Еммі" вважається головною телевізійною премією в Америці, котра вважається еквівалентом "Оскара". Тому на червоній доріжці можна було побачити практично всіх зірок нашумілих серіалів - Ніколая Костер-Вальдау, Пітера Дінклейджа та інших акторів з "Гри престолів", Меттью Макконахі і Вуді Гаррельсона зі "Справжнього детектива", Джима Парсонса, Келлі Куоко та решту з "Теорії великого вибуху", Кері Вашингтон, Клер Дейнс і багатьох інших.

"Справжній детектив" - серіал-новобранець, який за один сезон примудрився стати культовим і підняв серіальну планку на висоту справжнього авторського кіно (дивіться в ефірі НТН наприкінці вересня), саме тому статуетка за найкращу режисуру драматичного серіалу пішла до Керрі Джоджі Фукунага - виконавчого продюсера, режисера-постановника серіалу.

"Це дивно, і мені складно підібрати слова", - сказав Фукунага.

Режисерові, який зняв всі вісім епізодів першого сезону, в кіноіндустрії приписали ультра-кінематографічний погляд, саме тому, коли творець серіалу Нік Піззолетто познайомився з ним, не було сумніву, що саме цей режисер візьметься за виробництво шоу.

Ходили чутки, що другий і третій сезони серіалу віддадуть іншому режисерові, коли Керрі залишиться тільки виконавчим продюсером, однак пан Пізолетто розвінчав ці чутки:

"Це голлівудські плітки, справа в тому, що багатьом талановитим і знаменитим режисерам довелося відмовляти, тому що містер Фукунага - це очі шоу, тільки він може реалізувати саме ту картинку, яку бачить глядач і яку відзначили критики".

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.