Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Секрети краси від ведучої "Свідок" Катерини Булатової

3 вересня 2014, 09:08
Секрети краси від ведучої "Свідок" Катерини Булатової

- Катерино, як ви вважаєте, де можна відпочити в Україні з користю для здоров'я?

- Я дуже люблю відпочивати в Україні. Часто буваю в Європі і зрозуміла, що відпочити у нас можна не гірше! Наприклад, цього літа, свою відпустку я провела неподалік Одеси. Там є чудові СПА-комплекси, не гірші за закордонні. Іноді навіть на рівень вищі! Це охоче підтвердили і відпочиваючі з Європи. Та й взагалі мені здається, що Україна - суцільна здравниця. Шкода, що багато хто про це забуває. Практично у будь-якій точці країни є свої лікувальні грязі і вода. І за своїм складом вони - унікальні. Знову-таки, приємно отримувати задоволення від гарного українського сервісу. Тим більше, що наші СПА використовують, в тому числі, і місцеві інгредієнти для процедур.

- Які спа-процедури найефективніші на Ваш погляд?

- Найбільш ефективні процедури, на мій погляд, це усілякі обгортання в комплексі з масажами. Мені подобаються грязьові і водоростеві обгортання. Це не тільки відмінний спосіб повністю розслабиться, але й дає свій позитивний відчутний ефект. Враховуючи специфіку моєї роботи, подібні процедури допомагають відключитися і забути про негативні новини, в той час як організм ззовні насичується корисними речовинами. Звичайно, не можу не згадати відомий усім "душ Шарко". Особисто у мене, після курсу з 10 процедур, заряду бадьорості і тонусу вистачає мінімум на півроку. Не кажучи вже про підтягнутість шкіри. Як на мене - будь-яка процедура принесе користь і бажаний ефект, якщо правильно оцінити потреби свого організму і підійти до вибору "з розумом".

- Які процедури не сподобалися і не дали ніякого ефекту?

- Не скажу, що не подобаються, але дійсно для мене неефективні - перлинні ванни.

- Як доглядати за шкірою, якщо Ваша робота постійно пов'язана з гримом і зйомками?

- Болюче питання. Хоча я дуже люблю свою роботу у новинах "Свідок" на НТН, від щоденного гриму шкіра дуже страждає. Іноді мені навіть здається, що вона перестає дихати... Тому для мене дуже важливо ретельне щоденне очищення і глибоке зволоження. Щовечора мені доводиться витрачати не менше години, щоб на обличчі не "залишалися" наслідки роботи. У догляді за собою мене поки задовольняють деякі аптечні лінійки. Декілька разів на місяць обов'язково відвідую косметолога. Ну і вдома, звісно, власноруч роблю усілякі натуральні маски. Якщо не лінуватися - ефекту від них більше, ніж від готової "магазинної" продукції. Приміром, найулюбленіша - молочно-яблучна. Готувати її дуже просто: ціле яблуко потрібно зварити в молоці. Отримане пюре, поки ще тепле, нанести на чисте обличчя на 30 хвилин.

- Догляд за волоссям: чи є особисті секрети?

- Це не менш "болюче питання". Можливо, моє волосся "страждає" навіть більше, аніж шкіра. Щоденні начісування, вирівнювання і накручування... Якщо ніяк не підтримувати свої кучері, можна залишитися без них. І особисті секрети, звичайно ж, є! Засіб №1 - органічний шампунь, який, до речі, роблять у Харкові. Засіб №2 - маска для щоденного використання, яку виробляють київські фармацевти. Ну а далі - складніше. Через день, упродовж тижня (іноді довше), перед миттям голови, на 30 хвилин наношу на волосся теплу масляну суміш з кокосового, оливкового масел, а також масла ши, іноді додаю суміш ефірних масел. Раз на кілька тижнів роблю домашню маску з желатину. Рецепт дуже простий: пакетик желатину розчинити у гарячій воді 1:3. Додати в суміш столову ложку улюбленого бальзаму для волосся і по кілька крапель ефірних масел лимона і апельсина. Нанести маску на волосся, зверху вдягти поліетиленову шапочку. Гарненько прогріти феном. Через 45 хвилин змиваємо і насолоджуємося ефектом.

Наостанок хочу побажати усім читачкам: не лінуйтеся доглядати за собою і цінуйте те, що вже маєте!

За матеріалами izum.ua

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.