Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Благодійний аукціон в допомогу дитячим лікарням: здобувайте можливість участі в програмах НТН

30 жовтня 2014, 15:42
Благодійний аукціон в допомогу дитячим лікарням: здобувайте можливість участі в програмах НТН

Банк "Надра" до свого 21-го Дня народження в рамках акції "Допоможемо дітям разом!" реалізує масштабний благодійний проект - онлайн-аукціон з метою збору коштів для придбання медобладнання обласним дитячим лікарням України. Серед лотів - можливість взяти участь у зйомках проекту "Легенди карного розшуку", провести день з програмою "Агенти впливу", придбати незвичайні стильні футболки НТН. Також всі охочі можуть придбати майстер-класи від ФК "Динамо" (Київ), відомих спортсменів, музикантів, діячів мистецтва, а також членів правління банку "Надра" і телеканалу "Інтер".

"Протягом багатьох років банк "Надра" реалізує соціальні програми, спрямовані на забезпечення здорового дитинства молодого покоління. Зокрема, ми допомагаємо обласним дитячим лікарням України, здобуваючи для них необхідне обладнання, - сказала Тетяна Ярошенко, радник голови правління банку "Надра" з питань комунікацій. - За роки роботи у нас з'явилася чудова традиція - в свій День народження робити подарунки тим, хто потребує їх найбільше. І мета цього святкового аукціону - зібрати необхідну суму, щоб допомогти кільком українським дитячим медзакладам".

Відзначимо, що внести свій вклад у модернізацію української дитячої медицини може кожен охочий. Для цього необхідно до 2 листопада 2014 року зайти на сторінку банку "Надра" в соціальній мережі Facebook, вибрати вподобаний лот і в коментарях запропонувати за нього найбільшу ціну. Учасники торгів можуть придбати тренування з зірками українського футболу і чемпіоном світу з плавання, кулінарні, спортивні майстер-класи, побувати на зйомках програм телеканалу "Інтер" і "НТН" та багато іншого.

Антон Нікітін, головний редактор телеканалу "Інтер": "Сьогодні для того, щоб бути дієвими, не достатньо просто проявляти активність і небайдужість, потрібно об'єднуватися з однодумцями в добрих справах. Телеканал "Інтер" вже не вперше бере участь у подібних спільних проектах, і ми раді, що у нас є можливість запропонувати дійсно цікаві та незвичайні лоти на аукціон, підтримати його, щоб допомогти хворим дітям".

Олексій Семененко, віце-президент ФК "Динамо" (Київ): "Соціальна складова вже давно є невід'ємною частиною філософії нашого клубу. І ми намагаємося допомагати там, де можливо, тому постійно приєднуємося до соціальних проектів наших партнерів. На цей аукціон ми надали дуже яскраві лоти, які, безумовно, потішать всіх любителів футболу. Наприклад, батьки можуть придбати для своєї дитини вихід на поле разом з командою "Динамо" (Київ) під час матчу чемпіонату України або Ліги Європи, коли на стадіоні перебувають десятки тисяч уболівальників і ще мільйони спостерігають за грою біля екранів телевізорів".

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.