Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Телеканалу НТН – 10 років!

31 жовтня 2014, 15:13
Телеканалу НТН – 10 років!

1 листопада 2004 в українському телевізійному ефірі з'явився один з найбільш неординарних каналів - телеканал НТН. 10 років канал розвивався і ріс, а разом з ним і люди, які його створюють кожен день. Старожилом каналу - програмою, яка виходить і донині - є програма гострих новин "Свідок", яка також святкує свій ювілей. Її беззмінним ведучим залишаються Олексій Стеценко та Олександр Бондарчук. Хоча сьогодні разом з ними працюють чарівні дівчата - Катерина Махоніч і Катерина Булатова.

"Близько 30% наших співробітників - це люди, які працювали на каналі з першого дня. Ми дуже пишаємося тією трепетною любов'ю, яку відчувають до телеканалу наші співробітники і намагаємося робити все, щоб їм завжди було цікаво працювати", - зазначив Генеральний директор НТН Олександр Мельничук. "Всі ці 10 років НТН розвивався і змінювався. Завдяки новому позиціонуванню і світовим детективам в ефірі" чоловічий канал "НТН сьогодні із задоволенням дивляться жінки - їх частка наближається до 50%. Перед нами нові горизонти і величезний досвід за плечима, а значить, наш глядач і далі завжди знайде в нашому ефірі щось собі до смаку ".

До кінця року НТН порадує детективними прем'єрами Люка Бессона "Без обмежень" (No limited), "Тунель", покаже всі сезони "Копи новобранці", а також нові випуски тревел-шоу "Поїхали" і прем'єру програми "Злочин и чари". Нові сезони традиційних детективів каналу "Криміналісти: мислити як злочинець" (Criminal minds) і CSI глядачі побачать в ефірі НТН навесні 2015 року.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.