Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 16 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Телеканал НТН збільшує ранковий слот світового детективу

28 січня 2015, 15:30
Телеканал НТН збільшує ранковий слот світового детективу

Телеканал НТН збільшує ранковий слот світового детективу (не російського виробництва) у своїй сітці до трьох годин у будні. Таким чином, в сітці НТН світовим детективам віддані праймові слоти ранку і вечора. Ранкові покази починаються з 10.00 слотом "Старий добрий детектив" (серіал "Коломбо" наразі), вечірній слот у будні починається о 22.00, а у вихідний (субота) - о 19.30.

З 2 лютого з понеділка до четверга о 22.00 НТН починає показ другого сезону "Елементарно", детективного серіалу про пригоди сучасного Шерлока Холмса у виконанні Джоні Лі Міллера і доктора Ватсона у виконанні чарівної Люсі Лью. Шерлок Холмс і Джоан Ватсон розслідують злочини в Лондоні. Ключова інтрига другого сезону "Елементарно" - зустріч Холмса зі своїм братом Майкрофтом, якого зіграв Ріс Іванс. Повтор серіалу можна буде подивитися вранці з 11.15 з вівторка до четверга.

Серіал "Смерть у раю"
Серіал "Смерть у раю"

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.