Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Лауреат премії "Еммі" за спецефекти - "Банши" - в нічному ефірі НТН

14 квітня 2015, 13:21
Лауреат премії "Еммі" за спецефекти - "Банши" - в нічному ефірі НТН

13 квітня з понеділка по четвер о 00.40 НТН починає показ драматичного американського серіалу "Банши" (Banshee). Серіал нагороджений премією "Еммі" за спецефекти, а також відомий своїми відвертими сценами.

"Банши" розповідає історію людини, яка відсиділа у в'язниці 15 років, вийшла на свободу і розшукала свою колишню подругу, яка тепер одружена з прокурором і виховує двох дітей. Не довго думаючи, Лукас Худ (Ентоні Старр) займає місце нового шерифа в маленькому містечку Банши, де живе його "бойова подруга". Так закручується лихий сюжет на тлі бандитських розборок місцевих ділків бізнесу.

Сценарій до серіалу написали Девід Шиклер ("Американський поцілунок") і Джонатан Троппер ("Книга Джо"). Виконавчий продюсер - лауреат "Оскара" Алан Болл ("Краса по-американськи", "Клієнт завжди мертвий", "Справжня кров"). Алан Болл давно зарекомендував себе продюсером досить кінематографічних і ефектних серіалів з високим рейтингом. От і "Банши" вражає саме візуально. Численні екшн сцени, як-то бійки, перестрілки, погоны, вибухи і руйнування виглядають дуже видовищно і круто, а найголовніше, дуже кінематографічно.

У "Банши" багато відвертих сцен. До необхідності знімати штани в кожному епізоді Ентоні Старр ставиться філософськи: "Я намагаюся підтримувати себе у формі і добре виглядати, це першочергово". Бойові мистецтва колись становили більшу і улюблену частину життя Ентоні. Хоча в перший же день зйомок йому наклали 6 швів на губі - не впорався з трюком...

Дивіться з понеділка по четвер о 00.40 серіал "Банші" на НТН. Два сезони по 10 серій.

Серіал "Смерть у раю"
Серіал "Смерть у раю"

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.