Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Щоп'ятниці о 21.00 - "Перевізник" Люка Бессона

17 квітня 2015, 13:22

З 17 квітня щоп'ятниці о 21.00 НТН починає показ серіалу "Перевізник", який є продовженням однойменної трилогії, що мала шалений успіх у світовому кінопрокаті. Роль Френка Мартіна в серіалі дісталася Крісу Венсу. Режисером і сценаристом серіалу виступив Люк Бессон.

Дія серіалу розгортається навколо персони Френка Мартіна, колишнього фахівця сил спеціального призначення, який давно "зав'язав" із військовим минулим і успішно займається перевезеннями цінних вантажів. Педант Френк має три головні правила успішної справи: не дізнаватися імена, не змінювати умови угоди і не відкривати вантаж. Але часом робота підносить сюрпризи в особі замовників із кримінальним минулим. Сплачуючи солідні суми, вони хочуть більшого, ніж просто перевезень. Це не влаштовує Френка і сюжетна лінія закручується у вирі подій.

Більше своєї роботи Френк любить тільки свій автомобіль, тому невипадково для ролі автомобіля неприступного перевізника була обрана Audi A8, яка служить йому вірою і правдою і допомагає вибратися зі складних ситуацій. Майстерний водій, досконало володіє бойовими мистецтвами, постійно стикається з труднощами, але завжди виходить сухим із води. Серіал "Перевізник" став спільним дітищем чотирьох країн: Франції, Канади, Німеччини та США.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.