Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

"Правда життя" на НТН змінює наповнення програми

29 квітня 2015, 15:40

З 2 травня "Правда життя" на телеканалі НТН змінює наповнення програми. Творці проекту йдуть від веселих історій з життя різних професій, які, за словами авторів, "просто закінчилися". В оновленій програмі на глядачів НТН чекають яскраві, небезпечні, смішні і сумні історії з повсякденного життя кожного з нас. Перша програма нового циклу буде присвячена весіллю "Весілля по-українськи. Як відгуляти і вижити". Друга програма розповість дивовижні історії людей, які "народилися в сорочці": про живу людину на затонулому кораблі, яку знайшов водолаз; про пілота, який пережив дві авіакатастрофи; про людину, в яку влучила блискавка.

Вперше "Правда життя" вийшла в ефір у 2008 році, як соціальний проект, який розповідав про гострі проблеми у вигляді протистоянь двох точок зору. У такому форматі проект проіснував два роки. У 2010 році проект був переформатований і створював повноцінні соціальні історії, які стали телевізійними новинами. З 2011 року "Правда життя" почала дивувати найнеймовірнішим і фантастичним. А з жовтня 2013 року був запущений новий етап програми - "Правда життя. Професійні байки".

Автори програми ніколи не прикрашають історії, тому що те, з чим їм доводиться стикатися, завжди яскравіше выд будь-яких фантазій. Дивовижне - завжди поруч! Дивіться оновлену "Правда життя" щосуботи о 13.30 на телеканалі НТН.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.