Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

В ефірі НТН - оновлений "Свідок"

26 серпня 2015, 15:49
В ефірі НТН - оновлений "Свідок"

Дивіться на телеканалі НТН оновлену програму "Свідок". Тепер щоденні випуски програми виходитимуть з нової студії, з повністю оновленим дизайном та графікою.

Оновлений "Свідок" - це розширені сюжети про те, що передовсім хвилює всіх українців - кримінальна хроніка, шахрайство, скандали, нещасні випадки, несправедливість стосовно простих людей. Буде більше прямих включень з місця подій, більше інтерв'ю з очевидцями та експертами. Ми не просто розповідаємо про факти, а проводимо власні розслідування, допомагаємо захиститися, радимо, як діяти в подібних ситуаціях.

"Будь-які зміни - тільки на краще, - коментує ведуча Катерина Булатова, - от і зараз у програмі "Свідок" великі зміни. Нова студія, нові образи ведучих, більше того - новий підхід до подачі новин. Мені, як і всій команді програми, всі ці зміни подобаються. Сподіваюся, їх оцінять і наші глядачі".

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.