Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Серіал "Кулагін і партнери" - на НТН

14 вересня 2015, 13:22
Серіал "Кулагін і партнери" - на НТН

14 вересня, о 19:30, на телеканалі НТН стартує детективний серіал "Кулагін і партнери". Головний герой серіалу - Леонід Миколайович Кулагін, шеф адвокатської контори. Разом із співробітниками своєї фірми і помічниками (Саша, Борис, Ольга, Марина) Леонід Кулагін розкриває різні злочини від крадіжок до вбивства.

"Кулагін і партнери" - чи не єдиний випадок, коли багатосерійна картина названа за іменем виконавця головної ролі. За словами актора Леоніда Миколайовича Кулагіна, він абсолютно випадково пройшов відбір на участь у серіалі. Але очевидно, випадковостей у житті не буває, і судилося йому стати зіркою розшуку на довгі телесезони. Актор настільки вжився в свою роль, що отримував велику кількість вдячних листів від телеглядачів за свою роботу. Адже адвокат Кулагін - саме та людина, яка обов'язково допоможе у важкій ситуації.

Дивіться серіал "Кулагін і Партнери" у будні, з понеділка по п'ятницю, о 19:30 - відразу після програми "Свідок", по чотири серії відразу.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.