Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Прем'єра серіалу! Справжні детективи - Колін Фаррел, Вінс Вон, Тейлор Кітч, Рейчел МакАдамс - на НТН

29 вересня 2015, 16:34

У понеділок, 5 жовтня, о 23:45 на телеканалі НТН відбудеться довгоочікувана прем'єра другого сезону серіалу "Справжній детектив". Цього разу слідство ведуть - детективи Рей Велкоро (Колін Фаррелл), Пол Вудро (Тейлор Кітч), Ені Беззерідес (Рейчел МакАдамс) і професійний злочинець Френк Семіон (Вінс Вон). Картина стане приголомшливим відкриттям для всіх любителів непростого сюжету і битви сильних характерів.

Серіал йтиме на НТН - понеділок - четвер о 23:45, по одній серії.

Про серіал: Події розгортаються навколо смерті Бена Каспара, корумпованого мера промислового містечка Вінчі в штаті Каліфорнія. 52-річний чоловік був жорстоко вбитий в розпал підготовки до підписання доленосного транспортного договору, який повинен був назавжди змінити ситуацію з автострадою регіону. Вбивство не останньої в місті людини - розпорядника бандитських грошей, зіпсованого збоченця, що знає занадто багато про занадто багатьох, - піднімає на вуха все місто. Хтось втратив на цьому гроші, хтось - компрометуючі документи. Тому упійманням вбивці доручено зайнятися відразу трьом детективам з різних департаментів - Рею Велкоро (Колін Фаррелл), Полу Вудро (Тейлор Кітч) і шерифу Ені Беззерідес (Рейчел МакАдамс). По ходу розвитку сюжету до поліцейських приєднується партнер зниклого - Френк Семіон (Вінс Вон) - професійний злочинець, який прагне почати легальний бізнес. Кожен з учасників епопеї розігрує свою партію в цій мережі змови і зради. Розслідування виводить до неприємних для глав міста результатів, що робить слідчих незручними свідками...

Головні герої серіалу "Справжній детектив-2"

Колін Фаррелл зіграє дискредитованого детектива Рея Велкоро. Рей розривається між своїм начальником у корумпованому поліцейському департаменті і главою мафії, на "гачку" якого він сидить.

Герой Вінса Вона, Френк Семіон, боїться втратити свою кримінальну імперію і прагне перейти в законний бізнес. Однак ця спроба зводиться нанівець після вбивства його партнера Бена Каспара.

Рейчел МакАдамс виступатиме в ролі суворого шерифа Ені Беззерідес. Не можна сказати, що її минуле було таким уже гладким, внаслідок чого вона неодноразово напивалася і захоплювалася азартними іграми.

Тейлору Кітчу належить зіграти досвідченого військового ветерана 28-ми років Пола Вудро. Колись він працював дорожнім патрульним на мотоциклі. Але від служби був відсторонений за домагання до жінки, яку зупинив, підозрюючи у водінні в нетверезому вигляді.

Келлі Райлі - колишня актриса Джордан, дружина Френка Семіона, героя Вінса Вона, допомагає своєму чоловікові по бізнесу.

Цікаві факти:

- "Справжній детектив" спочатку замислювався як телесеріал-антологія. У кожному сезоні розгортається нова історія, що сюжетно не пов'язана з іншими. Тому акторський склад "Справжнього детектива-2" повністю змінився. Як можливі виконавці головних ролей в пресі називалися Бред Пітт, Крістіан Бейл, Кейт Бланшетт, Хоакін Фенікс, Джош Бролін, Гаррет Хедлунд, Майкл Фассбендер, Джессіка Честейн, Елізабет Мосс. У підсумку основних персонажів зіграли Колін Фаррелл, Рейчел МакАдамс, Тейлор Кітч, Вінс Вон і Келлі Райлі.

- На відміну від першого сезону серіалу, всі епізоди якого були поставлені одним режисером - Кері Фукунагою, серії другого сезону знімалися різними постановниками: Джастіном Ліном (автором "Форсажів"), Деніелом Еттіесом, Янусом Мецем Педерсеном та Мігелем Сапочніком. Фукунага залишився в проекті як виконавчий продюсер.

- Робота над другим сезоном "Справжнього детектива" стартувала в листопаді 2014 року. Зйомки проходили в Каліфорнії, причому знімаючи в Лос-Анджелесі, творці серіалу обмежилися показом промислових кварталів міста та провідними до його околиць автострадами. Основна ж частина знімального процесу проходила на півдні штату і тихоокеанському узбережжі вище Малібу.

- З головною роллю в продовженні "Справжнього детектива", Колін Фарелл отримав можливість довести, що він все ще серйозний драматичний актор, а не просто черговий голлівудський красень зі стандартним набором м'язів і в міру брутальною фізіономією. Заради ролі Рея Велкоро Колін набрав цілих 20 кг. За словами актора, йому було дуже цікаво подивитися на себе в такій вазі. Хоча готуватися до цього було вкрай важко. Гамбургери і солодкі напої щодня - таку дієту здоровій людині витримати складно. Перші дні шкідлива їжа була в задоволення, а потім Колін навіть дивитися на неї не міг.

"Справжній детектив-2 / True Detective-2"

Країна: США

Рік:2015

жанр: детектив

Кількість серій: 8 серій

Режисери: Джастін Лін, Янус Мец Педерсен, Мігель Сапочнік, Деніел Еттіес

Автор сценарію: Нік Піццолатто

Продюсери: Мік Анісето, Річард Браун, Лі Кеплін, Керол Кадді, Кері Фукунага та інші

У ролях: Колін Фаррелл, Рейчел МакАдамс, Тейлор Кітч, Вінс Вон, Келлі Рейлі

Серіал "«Смерть не у раю»"
Серіал "«Смерть не у раю»"

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.