Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Де ж Броуді? Третій сезон "Батьківщини" - прем'єра на НТН

21 вересня 2016, 10:00

Дивіться на НТН прем'єру третього сезону серіалу "Батьківщина"! Картина піде з 21 вересня, у будні о 23:45, одразу по дві серії.

Про серіал:

Головний лиходій минулих двох сезонів, Абу Назір, мертвий, але його спільники підривають Ленглі і гине понад двісті осіб. Головним підозрюваним стає не хто інший, як Ніколас Броуді. Керрі Метісон допомагає Броуді втекти за кордон, а сама приймається розслідувати те, що сталося. Управління, після загибелі всіх високопоставлених керівників, скомпрометовано. Броуді оголошений у міжнародний розшук. Всі, крім Керрі, впевнені у його винності. Але вона, після лікування в психіатричній лікарні, вважається слабкою ланкою ЦРУ. Сол Беренсон захищає її, але до пори до часу, поки в пресу не просочується інформація про те, що в оперативника ЦРУ Керрі Метісон був роман з Броуді…

Клер Дейнс, виконавиця ролі Керрі Метісон:
- Для моєї героїні це звичний стан - сидіти на своїй власній бомбі уповільненої дії. Цю дилему неможливо вирішити - з таблетками їй погано, а без них ще гірше. Але існує якийсь проміжок між двома цими станами, який вона шукає і, перебуваючи в якому, вона, дійсно, прекрасно діє в усіх відношеннях.

Знімальна група серіалу Батьківщина 3 сезон
Режисер: Майкл Куеста, Кларк Джонсон, Леслі Лінка Глаттер
Сценарій: Генрі Бромелл, Вільям Бромелл, Александр Кері
Продюсер: Алекс Ганса, Говард Гордон, Майкл Клік.
У ролях: Клер Дейнс, Деміен Льюїс, Менді Петінкін, Морена Баккарін, Дієго Клаттенгофф, Джексон Паке, Морган Сейлор, Руперт Френд, Девід  Марсіано.

Фотоматеріали

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.