Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

ПРЕМ'ЄРА! Унікальний проект "Мисливці за привидами" - на НТН

4 жовтня 2016, 10:19

У вівторок, 4 жовтня, о 12:10 дивіться на НТН програму "Мисливці за привидами", ведучий Денис Гребенюк.

У світі існує величезна кількість загадок та інших речей, які не мають логічного пояснення. Ось тільки помилковою є та думка, що всі ці речі не мають свого місця в безпосередній близькості від нас. Який він, паралельний всесвіт? "Мисливці за привидами" - це незвичайне агентство, головне завдання якого - допомогти людям розібратися з паранормальними явищами в їхньому житті.

ЩО У ВАЛІЗІ МИСЛИВЦІВ

В арсеналі Дениса Гребенюка та його команди - передове вимірювальне обладнання, яке дозволяє вести спостереження і шукати сліди паранормальної активності там, де це необхідно.

Вимірювач електромагнітного поля - необхідний прилад. Вимірює електромагнітне поле, яке, як відомо, спотворюється в аномальних зонах і місцях проживання полтергейсту.

Осцилограф - дозволяє візуалізувати енергетичні прояви, невидимі людському оку.

Тепловізор - пристрій для спостереження за розподілом температури досліджуваної поверхні. Більш низькі в порівнянні із загальним фоном температури в приміщенні можуть вказувати на присутність полтергейсту.

Глибинний ферозондовий магнітометр - виявляє електромагнітні коливання на великих відстанях, крізь перешкоди і навіть на глибині.

Протонний магнітометр - виявляє магнітні аномалії на нанорівні.

Окуляри для реєстрації аури - використовуються для роботи з отриманим матеріалом.

Портативні камери - застосовуються для прихованого спостереження.

Аналізатор частот - працює в нечутному людським вухом діапазоні.

Лічильник Гейгера - вимірює радіаційний фон.

ЗАПРОШЕНІ ЕКСПЕРТИ

До кожного розслідування команди "Мисливців за привидами" підключаються найсильніші в своїй галузі фахівці: парапсихологи, психотерапевти, нумерологи тощо. Вони спрямовують усі свої сили на допомогу глядачам, що звернулися в програму.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.