Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Прем'єра! Серіал "Той, хто читає думки" триває - четвертий сезон на НТН

19 жовтня 2016, 13:34

У середу, 19 жовтня на телеканалі НТН відбудеться прем'єрний показ четвертого сезону серіалу "Той, хто читає думки", картина йтиме у будні, о 23:45.

Сюжет: Тобі Логан - молодий хлопець, який зовні нічим не відрізняється від своїх однолітків. Але він володіє даром читати думки, який спочатку використовує, щоб сподобатися дівчатам. Потім Тобі розуміє, що повинен допомагати людям, і влаштовується працювати парамедиком у поліцію. Молодому поліцейському завдає величезної шкоди читання думок злочинців. І лише любов до Олівії рятує його. Але Олівія помирає в лікарні через епідемію. У четвертому сезоні Тобі Логан тяжко переживає втрату своєї коханої і випадково вбиває підозрюваного. Своїм секретом він ділиться з репортером Тією Трамбле, яку не може прочитати. Тобі розслідує справу банди грабіжників, яка озброєна смертоносними кулями, працює під прикриттям в угрупованні, яке видає себе за поліцейських. Під час перестрілки із захоплення підозрюваного у вбивстві Тобі вбиває свого першого злочинця. Після чого бореться з посттравматичним стресом.

В останньому епізоді четвертого сезону Тобі вже не в змозі контролювати свій дар, - розповідає про свого героя Крейг Олійник. - Він отримує багато інформації від божевільних людей і злочинців. І йому доведеться вирішити, чи в змозі він працювати далі і виконувати свій обов'язок. У разі невдачі він може поставити не тільки своє життя під загрозу, а й життя своїх близьких і колег.

Той, хто читає думки-4 / The Listener-4

Жанр: детектив

Режисери: Клемент Вірго, Карі Скогланд, Фархад Манн

Сценаристи: Майкл Амо, Сем Іган, Пітер Мохан

Продюсери: Крістіна Дженнінгс, Шейн Кіннер, Джулі Лейсі

У ролях: Крейг Олійник, Енніс Есмер, Лорен Лі Сміт, Рейнбоу Френкс, Пітер Стеббінгс, Тара Спенсер-Нейрн, Арнольд Піннок, Мелані Скрофано

Країна: Канада

Рік: 2013

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.