Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Прем'єра! П'ятий сезон серіалу "Той, хто читає думки" на НТН

7 листопада 2016, 11:49

У понеділок, 7 листопада, о 23:45 на телеканалі НТН стартує продовження серіалу "Той, хто читає думки", дивіться прем'єру п'ятого сезону у будні, о 23:45.

Сюжет:

Молодий парамедик Тобі Логан виховувався в прийомній сім'ї і нікому не розповідав про свій дар читати думки. Зрозумівши, що може допомагати людям у важких ситуаціях, він спочатку влаштувався працювати на швидку допомогу, а потім в поліцію. Тобі працює зі своїм напарником Озом. У третьому сезоні їх запросили співпрацювати з Об'єднаним управлінням розслідувань. Сержант Мішель МакКласкі використовує дар Тобі для розкриття найважчих злочинів. І тоді Тобі Логан зрозумів, яка розплата уготована йому за його дар. Молодому поліцейському доставляє величезну шкоду читання думок злочинців. У четвертому сезоні Тобі Логан насилу переживає втрату своєї коханої Олівії і випадково вбиває підозрюваного. Своїм секретом він ділиться з репортером Тією Трамбле, яку не може прочитати. У п'ятому сезоні сценаристи серіалу "Той, хто читає думки" обіцяють розкрити нові таємниці, які приховує Тобі і його нова подруга Тія. Тобі Логан же повстане проти організації та управління поліцією.

Той, хто читає думки, 5 сезон (The Listener)

Рік створення: 2014

Країна: Канада

Режисери: Клемент Вірго, Карі Скогланд, Фархад Манн

Сценаристи: Майкл Амо, Сем Іган, Пітер Мохан

Продюсери: Кристина Дженнінгс, Шейн Кіннер, Джулі Лейсі

У ролях: Крейг Олійник, Енніс Есмер, Лорен Лі Сміт, Міст Френкс, Пітер Стеббінгс, Тара Спенсер-Нейрн, Арнольд Піннок, Мелані Скрофано, Наталі Кріль, Ентоні Лемке

Серіал "NCIS: полювання на вбивцю"
Серіал "NCIS: полювання на вбивцю"

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.