Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Учасниця аукціону "Інтер – дітям" спробувала себе у ролі ведучої "Свідка"

17 листопада 2016, 15:16
Учасниця аукціону "Інтер – дітям" спробувала себе у ролі ведучої "Свідка"

У минулу суботу, 12 листопада, на телеканалі НТН побувала учасниця аукціону "Інтер – дітям" Яна Мельник з Вінниці. Дівчина купила лот "Екскурсія за лаштунки і в студію програми "Свідок", яку на аукціон надав наш ведучий Ігор Пупков. Також Яні Мельник, яка працює в далекій від ТБ сфері, запропонували спробувати себе в ролі телеведучої!

"Я поставила галочку "збулося" відразу біля трьох пунктів зі списку бажань, - розповідає Яна. - Давно хотіла побачити зсередини, як робляться новини, хотіла побувати на НТН, тому що дивлюся програму "Свідок", і познайомитися з Ігорем Пупковим особисто. Однак на те, що зможу сама спробувати вести "Новини", - навіть не розраховувала! Все збулося, і навіть більше".

Кошти від продажу лоту Ігора Пупкова підуть на реалізацію головної цілі аукціону – придбання суперсучасного апарату штучної вентиляції легенів  Avea для порятунку новонароджених.

Деталі - http://deti.inter.ua

Фотоматеріали

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.