Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Нові герої і таємниці в серіалі від Стівена Спілберга "Під куполом-3" на НТН

28 лютого 2017, 15:00

У понеділок, 6 березня, о 23:45 телеканал НТН почне прем'єрний показ серіалу "Під куполом-3". Це продовження фантастичної історії про те, як абсолютно раптово на місто Честерс Міллз, штат Мен, обрушився невідомий силовий бар'єр, повністю відрізавши його жителів від реальності. У третьому сезоні до основного акторського складу приєдналася Мардж Хелгенбергер, відома глядачам за серіалом "CSI: Місце злочину".

Серіал "Під куполом-3" піде на НТН у будні, о 23:45.

Незмінні герої "Під куполом", екранізації однойменної книги Стівена Кінга, - Дейл Барбара (Майк Фогель), Великий Джим (Дін Норріс), Джулія Шамвей (Рашель Лефевр) - як і раніше перебувають у пастці невидимого купола. Їм належить дізнатися страшну правду про його походження. І в міру того, як почнуть відкриватися істинні причини появи купола, вони будуть змушені задаватися питаннями - у що вірити і кому можна довіряти? Адже з'являться нові загрози і нові обличчя: Великий Джим виявить двох жінок, які представилися археологами і не є мешканками Честерс Міллз. В одній з них, мулатці Єві (Кайлі Банбері), Дейл Барбара впізнає своє минуле кохання. Йому доведеться зробити вибір між Євою і Джулією. А друга - Крістін (Мардж Хелгенбергер), на превелике невдоволення Великого Джима, незабаром почне завойовувати авторитет місцевих жителів. Простеживши за Крістін, Джим починає підозрювати, що вона зовсім не та, за кого себе видає...

Майк Фогель (Дейл Барбара):
- Продовження серіалу "Під куполом" тішитиме і далі шанувальників своєю непередбачуваністю. Сам я не дуже люблю фантастику, але саме в цій картині гармонійно переплітається фантастика разом з міксом реальності.

Дін Норріс (Великий Джим):
- У цьому сезоні ми опинимося там, куди не заводила однойменна книга. Для цього в нашій команді - сам Стівен Кінг! (Сміється.) Що стосується мого героя, то він, як і раніше, найбільш неоднозначний. Великий Джим постійно бореться за свій авторитет, бореться сам з собою. У нього є і друга сторона, з люблячим серцем. Він частіше озирається на свої злодіяння з думкою: "Навіщо я це зробив?" Але все одно неможливо передбачити, яка саме його сутність переможе в тій чи іншій ситуації.

Рашель Лефевр (Джулія Шамвей):
- Я не думаю, що ви дійсно можете по-справжньому зобразити героя в ситуації, не показавши його слабкі сторони, те погане, що є в кожному з нас. У когось менше, у когось більше. Хтось сказав: "Люди будуть настільки хорошими, наскільки погані їхні секрети". Стівен Кінг використовував цю цитату, і він точно зобразив це в своїй книзі, в своєму сценарії. Не кожен буде робити все можливе, щоб допомогти своєму сусідові. Ось це і є реальність світу.

"Під куполом-3"/ "Under the Dom-3"

Жанр: драма, детектив, трилер
Режисер: Джек Бендер, Карі Скогланд, Девід Баррет
Продюсер: Стівен Спілберг, Ніл Баер, Джек Бендер, Джастін Фалвей
Сценарист: Стівен Кінг, Браян К. Вон, Адам Стейн
У ролях: Майк Фогель, Рашель Лефевр, Дін Норріс, Мардж Хелгенбергер, Кайлі Банбері, Наталі Мартінез, Брітт Робертсон, Александр Кок, Колін Форд, Маккензі Лінтц, Ніколас Стронг, Аїша Хіндс та інші.

 


Фотоматеріали

Серіал "NCIS: полювання на вбивцю"
Серіал "NCIS: полювання на вбивцю"

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.