Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

ПРЕМ'ЄРА! Другий сезон серіалу "CSI: Кіберпростір" на НТН

9 березня 2017, 11:09

У понеділок, 13 березня о 21:30 на телеканалі НТН відбудеться прем'єра серіалу "CSI: Кіберпростір-2". У другому сезоні до основного акторського складу приєднався Тед Денсон, відомий шанувальникам "C.S.I.: Місце злочину" - Д. Б. Расселл.

Про серіал:

Команда професіоналів під керівництвом спеціального агента Евері Райан продовжує розкривати неординарні кіберзлочини. Сама Евері - відмінний поведінковий психолог і може буквально передбачати наступні кроки злочинців. Як і раніше її напарником є ​​колишній військовий Елайджа Мундо, що володіє чудовою фізичною підготовкою. Технічною підтримкою відділу займаються три хакери, кожен з яких володіє своїми знаннями і талантами. Цифрові смерті, крадіжка особистості, вбивчі селфі, зомбування маленьких дітей за допомогою комп'ютерних іграшок... У команди Евері багато роботи! Їй дуже знадобляться поради і допомога давнього колеги Д. Б. Рассела.

Патрісія Аркетт (Евері Райан), володарка премій "Еммі", "Золотий Глобус", BAFTA, "Оскар":
- У другому сезоні "CSI: Кіберпростір" моя героїня врятує свого колишнього чоловіка, і це змусить переоцінити її ставлення до нього. Вона зрозуміє, що хоче любити і бути коханою. Ну і в цьому сезоні її чекає головна сутичка з найжорстокішим кібер-драгдилером Пітоном.

"CSI: Кіберпростір-2"

Жанр: трилер, драма, кримінал, детектив
Режисер: Егіл Егілссон, Ерік Ла Салль, Алек Смайт
Виконавчі продюсери: Джеррі Брукхаймер, Керол Мендельсон, Ентоні Е. Зуікер, Енн Донах'ю, Джонатан Літтман
У ролях: Патрісія Аркетт, Джеймс Ван Дер Бік, Чарлі Кунц, Бау Вау, Хейлі Кійоко, Тед Денсон, Майкл Ірбі, Анджела Трімбур, МакКенна Грейс
Країна: США
Рік: 2016

Фотоматеріали

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.