Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

На НТН - новий ведучий: новинну програму "Свідок" вестиме Павло Прядко

17 березня 2017, 17:00
На НТН - новий ведучий: новинну програму "Свідок" вестиме Павло Прядко

З понеділка, 20 березня, в програмі "Свідок" на НТН - новий ведучий Павло Прядко. Він стане вести вечірні випуски - о 19:00 і о 23:15 по черзі з Олександром Бондарчуком.

"Більше тисячі сюжетів, сотні розслідувань і прямих включень... Практично п'ять років я працював у програмі "Свідок" спеціальним кореспондентом. І за цей час неодноразово був свідком найрезонансніших подій нашої країни. Стати ведучим програми, яка за 12 років в ефірі довела, що може змінювати долі людей і допомагати українцям, - це велика відповідальність і, звичайно ж, новий і важливий етап у моєму житті", - коментує своє призначення Павло Прядко.

Досьє:

Народився 12 липня 1990 року в Луганську. Закінчив Луганську академію культури і мистецтв. З серпня 2008 року був редактором і ведучим прямого ефіру ранкової програми "Підйом" на Луганському обласному телебаченні. У вересні 2011 року - журналіст програми "Сніданок з 1+1", а в листопаді 2012 року став спеціальним кореспондентом програми "Свідок" на НТН.

"Свідок" - щоденна інформаційно-публіцистична програма телеканалу НТН. Актуальні новини без політики про події в Україні і в усьому світі, які передовсім хвилюють глядача, - кримінальна хроніка, шахрайство, скандали, нещасні випадки, несправедливість по відношенню до простих людей. Прямі включення з місця подій, розширені репортажі, спецпроекти, інтерв'ю з очевидцями, консультації експертів. "Свідок" - це не тільки констатація фактів, а й власні журналістські розслідування, поради та допомога в скрутних ситуаціях.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.