Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

На НТН - нова програма "Свідок.Агенти" і нова ведуча Олена Ткаченко!

24 жовтня 2017, 13:11
На НТН - нова програма "Свідок.Агенти" і нова ведуча Олена Ткаченко!

29 жовтня, о 19:00 телеканал НТН запускає в ефір недільний випуск «Свідка» - програму «Свідок. Агенти», ведуча - Олена Ткаченко.

"Свідок.Агенти" - програма журналістських розслідувань актуальних проблем, побутових конфліктів, що стосуються багатьох жителів України. Сусідські війни винахідливі і нещадні, деякі з них тривають роками. Найчастіше переможців в них немає, зате завжди є ті, хто програв. Злочини проти сусідів складають велику частку в числі всіх правопорушень. Якими бувають ситуації і як правильно їх врегулювати? Незаконні самобуди, шум по ночах, ремонтні роботи у вихідний день, вигул собак без намордника, антисанітарія, квартири-смітники на поверсі ... Що ж робити, якщо вам не пощастило з сусідами?

Журналісти "Свідок.Агенти" побувають у центрі конфліктів, розглянуть ситуації у різних ракурсах, розкажуть як знайти мирне вирішення проблеми, або до яких фахівців можна звернутися за допомогою, якщо ж опонент не налаштований "на мирову".

"Програма "Свідок.Агенти" про реальне життя людей. Про величезні проблеми, з якими ми стикаємося щодня. Іноді вони заганяють у глухий кут, і наша програма допоможе з нього вибратися. Це поради, рекомендації, іноді навіть справжні покрокові інструкції дій. Звичайно, в програмі будуть і інтриги, і скандали - це ж журналістське розслідування! Ми знаємо, як знайти справедливість і завжди готові всім допомогти", - коментує ведуча Олена Ткаченко.

Перший випуск програми буде присвячений так званим "героям парковки". Як правильно діяти, якщо сусіди безсоромно паркують свої авто на газонах і дитячих майданчиках, або перешкоджають під'їзд до будинку спецтранспорту - "Швидкої допомоги", пожежної машини? Дивіться 29 жовтня, о 19:00 на НТН.

Надалі програма "Свідок.Агенти" буде виходити на НТН у неділю, о 19:00.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.