Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Наталія Джунь - новий керівник телеканалу НТН

16 листопада 2017, 12:55
Наталія Джунь - новий керівник телеканалу НТН

З 14 листопада 2017 р. Наталія Джунь призначена виконуючим обов'язки Генерального директора телеканалу НТН. Також Наталія залишається за сумісництвом продюсером нових і спеціальних проектів телеканалу "Інтер".

"Нашим спільним завданням буде розвиток телеканалу НТН, який багато років залишається вірним своєму глядачеві. Ми будемо зберігати традиції кінопоказу, адже багатомісячно знакові сучасні серіали український глядач побачив саме на НТН, а так само посилювати власне виробництво, ми знаємо, чого від нас чекає глядач. НТН ОБОВ'ЯЗКОВО ПОСИЛИТЬ СВОЇ ПОЗИЦІЇ НА УКРАЇНСЬКОМУ ТЕЛЕВІЗІЙНОМУ РИНКУ ", - коментує своє призначення Наталія Джунь.

Наталія працює на телебаченні понад 20 років, на керівних посадах близько 10 років, на телеканалі «Інтер» запускала такі масштабні проекти як концерт "Победа. Одна на всех", Святкові концерти до Дня Незалежності, Новорічні проекти "Інтера", "Песня года","Место встречи", "Добрый вечер на "Интере"", "Круче всех", "Время строить".

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.