Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 18 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Прем’єра! Французький детектив "Дуель під сонцем" на НТН

17 листопада 2017, 17:29

У понеділок, 20 листопада о 21:20 на НТН розпочнеться прем’єрний показ французького детективного серіалу "Дуель під сонцем"! Заради спокою у своєму місті, напарники зобов’язані забути про свою ворожнечу, і стати союзниками!

Головний герой фільму - 50-річний Анж Ренуччі! Все своє життя він працює в місцевому відділі поліції, успішно розкриваючи злочини. Ренуччі професіонал своєї справи, і не одноразово був нагороджений званням кращого детектива на сонячній Корсиці. Він користується великою повагою колег, але в роботі використовує сумнівні методи. До нього на службу прийнятий новий співробітник - Себастьян Ле Таллек. Його погляди не збігаються з поглядами на роботу його старшого колеги. До чого може привести протистояння двох напарників? Чи не відіб'ється це на їхній роботі?

Франція, 2014 – 2016, детектив, 12 серій

Режисер: Олівьє Гіньяр

У ролях: Жарар Дармон, Янн Гаель, Джіанн Бурно, Дідьє Феррарі, Хлоя Стефані, Седрік Аппієтто, Антуан Беллоні, Франсуа Берлінгі, Арно Шурен

Серіал "NCIS: полювання на вбивцю"
Серіал "NCIS: полювання на вбивцю"

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.