Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Прем'єра на НТН! Серіал "Анна-детективъ": духи на службі у поліції

21 листопада 2017, 11:28
Прем'єра на НТН! Серіал "Анна-детективъ": духи на службі у поліції

Прем'єра на НТН! Серіал "Анна-детективъ": духи на службі у поліції

У неділю, 3 грудня, телеканал НТН розпочне показ гостросюжетного серіалу "Анна-детективъ". Заплутані історії і злочини розслідує молода дівчина-медіум, у якої є здатність спілкування з душами померлих людей. Серіал дивіться на НТН щонеділі, о 19:00, по чотири серії поспіль.

Дія серіалу відбувається в кінці XIX століття. Головна героїня - 19-річна дівчина Анна Миронова живе в маленькому повітовому містечку. У неї є природний дар - вона справжній медіум. Одного разу в Затонський приїжджає новий начальник розшукового відділу поліції Яків Штольман - незручного слідчого висилають на периферію після загадкової справи, яку він розслідував. Столичний детектив був упевнений, що нудьгуватиме в провінційному містечку, але роботи виявилося більше, ніж можна було уявити.

Анна і Яків одночасно починають розслідувати складні злочини. І якщо Штольман з'являється на місці злочину через службові обов'язки, то Анну приводять туди ... духи. За їх підказками дівчина намагається відновити справедливість, знайти винного. У результаті Анні вдається розслідувати найзагадковіші злочини, проти яких безсила поліція.

Олександра Никифорова (Анна Миронова):

"Анна Миронова - не слідчий, вона - юна дівчина, наділена здібностями медіума. І горить бажанням розкривати злочини, допомагати людям. У перших серіях вона ще не може впоратися зі своїми надздібностями: те, що до неї приходить, їй не підконтрольне, вона не може цим керувати. Але переконана, - якщо в тебе є дар, то ти зобов'язаний його використовувати і розвивати ".

Дмитро Фрід (Яків Штольман):

"Мій герой - професіонал, що володіє своїм почерком, а великий досвід у розслідуваннях дозволяє йому знаходити нестандартні методи на шляху розкриття заплутаних злочинів".

Цікаві факти:

Заради ролі Анни Миронової актрисі Олександрі Никифоровій довелося вчитися триматися в сідлі, фехтувати і танцювати популярні в кінці XIX танці.

Спеціально для зйомок серіалу "Анна-детектівъ" побудували ціле повітове місто XIX століття з вулицями, особняками, торговими лавками. Для головних і другорядних героїв історичної картини було підготовлено близько тисячі різних комбінацій костюмів того часу.

"Анна-детективъ"

Жанр: детектив з елементами містики

Кількість серій: 56

Рік: 2016

Виробництво: Star Media

Продюсери: Влад Ряшин, Віталій Бордачов, Дар'я Легоні-Фіалко, Катерина Андрієнко

Автори сценарію: Юлія Венгловська, Олексій Колмогоров, Павло Кім, Сергій Голубєв Марія Кретиніна

Режисери-постановники: Фелікс Герчиков, Євген Семенов, Артур Румунський, Сергій Мезенцев, Денис Карро, Віталій Бордачов

У ролях: Олександра Никифорова, Дмитро Фрід, Сергій Друз’як, Ірина Сидорова, Андрій Риклін, Борис Хвошнянський, Ольга Сумська, Андрій Лук'янов, Микола Денисов, Олена Полякова, Альгіс Арлаускас, Володимир Пивоваров, Галина Звягінцева, а також: Софія Ардова, Валерія Забєгаєва, Володимир Кошовий, Дмитро Бєдарєв, Сергій Марін і ін.

Фотоматеріали

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.