Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Історії хвороб і історії людей - у серіалі "Швидка" на НТН!

26 січня 2018, 19:14

У понеділок, 29 січня, о 17:10 НТН починає прем'єрний показ польського парадокументального серіалу "Швидка". Нічого немає дорожче за людське життя і немає нічого більше відповідальності за її порятунок. Серіал "Швидка" про найдраматичніші історії пацієнтів, які потрапляють у відділення швидкої допомоги. Серіал "Швидка" піде на НТН у будні о 17:10, одразу по дві серії поспіль.

Нещасні випадки, домашнє насильство, ускладнення після операції, отруєння, раптові таємничі захворювання є лише частиною причин, за якими люди потрапляють у відділення швидкої допомоги. Це те місце, де кожен день можна побачити безліч переживань - сімейні негаразди, крах відносин, звичайна людська дурість ... Історії хвороб - лише відправний пункт їх життєвих історій. Лікарі не тільки борються за здоров'я і життя цих людей, а й часто допомагають їм вирішувати життєві проблеми. Історії хвороб - історія людей. Кожна історія унікальна, як і саме людське життя.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.