Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

ПРЕМ'ЄРА! "Альпійський патруль" - кожне життя безцінне!

12 березня 2018, 15:09

У понеділок, 12 березня, о 19:30 НТН починає показ серіалу "Альпійський патруль". Головні герої - медики-рятувальники, допомагає їм пес Гонзо, чий гострий нюх і тонкий слух не раз рятували людей, що потрапили в біду.

Команда гелікоптеру-117 - відважні хлопці, вони готові допомогти і підстрахувати будь-кого в самих екстремальних і складних ситуаціях. Вивезти дітей з дитячого табору, повністю охопленого вогнем біля складу з пальним? Допомогти фельдшеру дістатися до човна з жінкою, яка народжує в шторм? Так, саме з такими труднощами і робочими моментами кожному з героїв доводиться стикатися практично кожен день. Вони поспішають на допомогу тим, хто потрапив у біду, вилітають за викликом, без секунди зволікання ... Втрачені миті можуть коштувати людині життя!

Цікаві факти:

- Серіал "Альпійський патруль" - найдорожчий проект європейського телебачення. Бюджет кожної серії становить 1,5 мільйони доларів!

- Серіал знімався в Альпах між Мюнхеном і Зальцбургом, а це найгарніші пейзажі в Європі.

- 90% найскладніших трюкових зйомок виконувалися наживо, на справжніх гелікоптерах і автомобілях, на натурі. На зйомках вертолітних трюків були задіяні відразу три гелікоптери, щоб забезпечити бездоганне виконання ризикованих повітряних маневрів у самих напружених сценах.

- Прикраса акторського ансамблю - чарівний пес Гонзо! Цей чотирилапий актор - дійсно спеціально навчений пес, здатний витягувати людей з-під снігових завалів.

Серіал "NCIS: полювання на вбивцю"
Серіал "NCIS: полювання на вбивцю"

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.