Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 16 квітня 2024
Найкращі детективи світу
Дата ефіру: Вівторок, 30 вересня 23:45

Додаткова інформація

Справжній детектив
Головні герої — два детективи. У 2012 році в штаті Луізіана повторно відкривається справа про серійне вбивство в 1995 році. Детективи познайомилися 17 років тому, коли почалося розслідування, і з тих пір разом полювали за кілером.
Бачення чогось

1995 год. Коул і Харт продовжують розслідування вбивства Дори Ленг і дізнаються, що перед зникненням вона відвідувала церкву. Харт зрадив своїй дружині Меггі з Лайзой Траньетті. Коул помічає це і натякає Харту, в результаті чого між напарниками трапляється перепалка. Внаслідок споживання наркотиків Коул починає бачити галюцинації. Напарники виявляють щоденник Дори Ленг і з'ясовують, що церква, яку відвідувала жінка, згоріла. Обшукуючи зруйновану будівлю, детективи виявляють на його стіні лякаючий малюнок, що зображає жінку з оленячими рогами.

2012 рік. Коул розповідає, що його дочка загинула під колесами автомашини і що це призвело його до розлучення з дружиною і наркозалежності. Його начальство перевело його в відділ по боротьбі з обігом наркотиків, де наступні чотири роки він пропрацював під прикриттям і врешті-решт був поміщений у психіатричну лікарню після того, як застрелив трьох членів наркокартеля. Коул запросив переклад в іншу ділянку в відділ убивств і в результаті опинився в Луїзіані, де його напарником став Харт.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.