Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу
Дата ефіру: Середа, 1 жовтня 23:45

Додаткова інформація

Справжній детектив
Головні герої — два детективи. У 2012 році в штаті Луізіана повторно відкривається справа про серійне вбивство в 1995 році. Детективи познайомилися 17 років тому, коли почалося розслідування, і з тих пір разом полювали за кілером.
Замкнена кімната

1995 рік. Харт і Коул знаходять проповідника зі згорілої церкви Джоеля Терьо. Вони з'ясовують, що Дору Ленг бачили з високим чоловіком, чиє обличчя було знівечене шрамами і, незважаючи на тиск цільової групи, відправляються на його пошуки. Харт намагається налагодити відносини з Меггі. Пізніше в нападі ревнощів він нападає на нового приятеля Лайзи. Коул вивчає архіви, намагаючись знайти схожі з ділом Ленг випадки, і знаходить справу Ріанни Олів'є, чия смерть, визнана нещасним випадком, мала спільні з убивством Ленг риси. Детективи дізнаються від дідуся Ріанни, що та відвідувала організовану преподобним Таттла школу «Світло шляху», перш ніж втекти зі своїм приятелем по імені Реджі Леду, в минулому - сусідом по камері колишнього чоловіка Ленг, раніше судимою за незаконний оборот наркотиків і багаторазові випадки сексуального насильства, і відправляються на його пошуки.

2012 рік. Інтерв'ю з Папанов і Гілбі виявляє негативні риси характерів головних героїв: зокрема, прихильність Харта подвійним стандартам і нігілізм Коула.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.