Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу
Дата ефіру: Четвер, 19 листопада 11:40

Додаткова інформація

Містер і місіс вбивство
Подружжя займається вельми нетривіальною справою - вони очищають місця злочинів і роблять їх знову придатними для життя, повертаючи їм колишній вигляд...

Подружжя займається вельми нетривіальною справою - вони очищають місця злочинів і роблять їх знову придатними для життя, повертаючи їм колишній вигляд і прибираючи усі страшні наслідки злодіянь.

Робота у подружжя, звичайно, ще та! Чимало різного роду неприємних речей доводиться їм бачити щодня, але робота є робота і від неї нікуди не дінешся. Тим більше, вони прекрасно знають, наскільки затребуваним і необхідним є їхній вид діяльності.

Героям доведеться пережити і чимало смішних і комічних ситуацій, які потішать глядачів. Адже від деяких речей у цьому житті, якщо не ставитися до них з іронією і гумором, можна просто з глузду з'їхати!

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.