Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Нещасні випадки

Вибрати дату
RSS

У Києві міліціонер випадково вистрілив у колегу

6 березня 2015, 21:10

Міліційні ігри зі зброєю. В центрі Києва один правоохоронець випадково поцілив в іншого. Інцидент стався в приміщенні суду. Постраждалого госпіталізували у тяжкому стані.

Ігор Шумик, кореспондент:

- Стрілянина в Господарському суді міста Києва, за попередньою інфомацією в кімнаті охорони міліціонер підстрелив іншого міліціонера.

Почувши гучний звук пострілу, працівники суду кинулися в кімнату охорони. Коли побачили, що там сталося - одразу викликали медиків. Швидка госпіталізувала постраждалого правоохоронця. Хлопцю його незграбний колега влучив у голову.

- Приезжала, это самое, скорая, две милицейские машины, скорая уехала, а машины во две стоит.

- Там двір, три приміщеня у нас, тому я нічого вам стосовно цього випадку сказати не можу, крім того, що на вулиці було багато чоловіків.

Кімната охорони - у дворі суду на першому поверсі. Тут повно міліції, експерти фотографують і збирають речові докази. Працівники ж суду про те, що сталося, воліють не говорити.

- Ви знаєте, я нічого вам не можу сказати, я не знаю, я нічого не можу вам сказати, бо я дійсно нічого не знаю...

- Я не в курсе, я сама из этого корпуса...

Господарський суд столиці має три будівлі, інцидент стався у головній. Тут щодня чергує 4-ро охоронців. Колега постраждалого, який на головному вході, постріли чув, а подробиць не розказує.

- Не скажу...

- Кажуть, ваші колеги якби один одного підстрелили?

- Не знаю, я тута сидів, звідки я можу знати?

Повідомлення про випадок зі своїми колегами міліція отримала по обіді. На місці слідчі головного управління і Шевченківського району. Поки єдине, що відомо - постріл міліціонер здійснив, сам того не бажаючи, випадково.

Юлія Мусташ, керівник відділу ГУ міліції м Києва:

- Близько 13:24 по спецлінії 102 надійшло повідомлення від лікарів про те, що в суді один з міліціонерів отримав вогнепальне поранення, за попередньою - ушкодження він отримав від свого колеги, який не обережно поводився зі зброєю.

Невправного винуватця інциденту, який вистрілив у колегу, тепер допитують слідчі. Найпевніше, за фактом стрілянини відкриють кримінальне провадження за порушення правил поводження зі зброєю.

Ігор Шумик, Андрій Мартищенко
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Да, нужно было еще контрольный в голову этому мусору продублировать, а заодно и про себя не забыть... Хороший мусор - мертвый мусор!
ВСК 07.03.2015, 00:57 ответить
Сухо і без зайвої води - це, певно, не журналістика?
Непрофесіонально, панове, дуже непрофесіонально.
Олесь 06.03.2015, 21:24 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.