Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Службові злочини

Вибрати дату
RSS

У Луганську погорільцям пропонують повернутися в невідремонтовані квартири

10 березня 2011, 17:56

Через пожежу просто неба залишилися два десятки луганських родин. Їхній двоповерховий будинок частково згорів, а решту залило водою. Людей тимчасово відселили, а тепер уже відправляють до власних помешкань. Постраждалі ж у паніці: жити там, кажуть, неможливо.

Віталій Колядник за тиждень до пожежі закінчив ремонт. Каже збирали на нього цілий рік. Згоріло ж все за лічені хвилини. Нині квартиру йому полагодили коштом заводу балансоутримувача. Якість роботи, м’яко кажучи, залишає питання.

Віталій Колядник, постраждалий:

- Вот, смотрите, какие щели - я легко засовываю руку. Это печка - отсюда холодный воздух идет. Прямо достаю сажу, и тому подобное. Они говорят, это нормально. Как это нормально, я не пойму.

До такого помешкання пропонують переселятися не лише йому, а всім погорільцям. У Сергія замість підлоги - дерев'яні конструкції, стеля та стіни обдерті, світла немає.

Сергій Філіпов, постраждалий:

- Сейчас нам предлагают вселяться в течение месяца в этот дом. Ремонтируем все за свой счет. Никакой помощи от городских властей, областных.

Ремонтував оселі погорільців тепловозобудівний завод, на балансі якого постраждала споруда. На підприємстві кажуть, зробили все, що могли, і навіть більше. Інше - не їхня морока.

Стефан Кушнарьов, представник комунального підприємства:

- То, что взял миссию на себя завод мы завершаем. Кто дальше будет делать? Там нужно штукатурить. Завод этого делать не будет.

Про проблеми людей луганські посадовці дізнаються від журналістів "Свідка". Дивуються і обіцяють втрутитися в ситуацію.

Олександр Ткаченко, заступник Луганського міського голови:

- Понятно, люди находятся в тяжелом положении. Но во все времена погорельцам помогали. Посмотрим, какой размер материальной помощи можем выделить людям.

До слова, відсьогодні тимчасово покинуте житло вже не охоронятимуть міліціянти. Там кажуть, що будинок офіційно здали в експлуатацію, тож тепер це клопіт його мешканців.

Євген Соломін, Микола Рижченко.Євген Соломін, Микола Рижченко.
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Aprepciaiton for this information is over 9000-thank you!
Jaco 04.05.2012, 01:53 ответить
Серіал "«Смерть не у раю»"
Серіал "«Смерть не у раю»"

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.