Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Службові злочини

Вибрати дату
RSS

Інспектор ДАІ з Харцизька погрожував водієві розправою

15 квітня 2011, 16:03
Інспектор ДАІ з Харцизька погрожував водієві розправою

За матюки й неповагу до водія інспектора з Харцизька, що уславився на всю країну своєю нецензурною лексикою, звільнили. Мало того, зняли з посади керівника відділу ДАЇ Харцизька, а ще п'ятьох правоохоронців керівного складу області покарано дисциплінарно.

Це відео, що з'явилося в Інтернеті, вкотре прославило українських інспекторів ДАІ. І знову не з ліпшого боку.

Відео з Інтернету:

- (Витягають з машини) Я тебя по гражданке сейчас … Вот отведу и …, тварь ты …. Я тебя в подъезд заведу и забью ….

Головний даївець країни цей запис бачив. Хамовитого інспектора звільнив.

Валерій Лозовий, керівник ДАІ МВС України:

- Вже звільнили, да сьогодні вранці був підписаний наказ начальником ГУ МВС України в донецькій області. А з посади зняті начальник відділення ДАІ, і також покарані інші керівники цього регіону.

Лайливого правоохоронця покарали за порушення цілої низки службових кодексів та етичних норм.

Олександр Зубенко, керівник прес-служби УДАІ в Донецькій області:

- За личную недисциплинированность, грубое нарушение норм профессиональной и служебной этики, невыполнение требований присяги и этичного Кодекса и Кодекса чести, Кодекса сотрудника органов внутренних дел капитан милиции Петренко уволен.

Розповісти докладно про скандальний інцидент постраждалий водій на камеру відмовився. Телефоном повідомив: до нього дзвонили із засекречених номерів, прохали не спілкуватися з журналістами.

Ігор Макаренко, постраждалий телефоном:

- Они не угрожали, но дали понять, что не стоит - уже моховик запущен, не устраивай телешоу. А что мне, город маленький. Это система, не знаю. Просто боюсь, и все. Оно погремит, утихнет, а потом у меня начнутся проблемы. Может, и нет, чего рисковать.

Даївці вкотре обіцяють: боротимуться з інспекторами-хамами, і просять вибачення за своїх колег.

Олександр Зубенко, керівник прес-служби УДАІ в Донецькій області:

- Руководство Главного управления МВД Донецкой области и руководство управления Госавтоинспекции Донецкой области приносят извинения жителям за нетактичное поведение сотрудников Госавтоинспекции.

Олександр Токарев, Олександр Осадчий.
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
а петренко вообще по знаках,а на дороге не имел права стоять.Он просто крысятничал(и слава Богу,что в прошлом)А что его начальник не знал,чем занимаются подчиненные.Не смешите людей..
макс 16.04.2011, 18:17 ответить
Треба якщо звільняють у таких випадках то так щоб на роботу більше така "ПАДАЛЬ" ніколи не влаштувалась і пенсію не нараховувати тай, щоб і сімя через місяць вигнала із дому якщо не може прогодувати. Є і водії з причудами але ти ж правоохоронець. Хіба від такого можна дочекатися якоїсь поваги чи допомоги в дорозі хіба обдере до нитки тай усе. Не місце таким у рядах ДПС.
Водій 15.04.2011, 16:29 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.