Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Службові злочини

Вибрати дату
RSS

Львівського залізничного керівника, котрий послав на загибель підлеглих, навіть не допитали

25 листопада 2015, 22:37

У селі під Львовом начальник змушував підлеглих працювати на своє благо. Двоє працівників залізниці замість того, аби виконувати свої прямі обов'язки, батрачили на свого шефа та загинули у вигрібній ямі. Трагедія сталася два місяці тому, але ані вище керівництво залізниці, ані поліція навіть не намагаються розібратися в цій ситуації. Більше того - шефа, у дворі в якого загинули люди, навіть не допитали.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Для чого оприлюднювати недостовірну інформацію!!! - це на рахунок того,що ніхто не пробує розібратись.Вище керівництво Львівської Залізниці з першого дня трагедії почали розбиратись в причинах даної трагедії і матері загиблого було обіцяно (усно та письмово) притягнути винних (го) до відповідальності.Слідчі так само роблять свою роботу.Наразі якогось факту замяти дану справу небуло і думаю що небуде! А ВОТ ЩО РОБИТЬ ДВА МІСЯЦІ ДЕРЖГІРПРОМНАГЛЯД ------- НЕВІДОМО!!!!!!!!! ВИСНОВКІВ ТАК І НЕМАЄ ДОСІ - тут варто поцікавитись - ЧОМУ??? І ще одне - Адвокат потерпілої сімї Бельських - приїдьте будь-ласка .... хоч раз.... до слідчих і поцікавтесь на якому етапі дана справа,або ж запит якийсь відправте А ВОТ ПОТІМ ПРОКОМЕНТУЙТЕ ЩО НЕ ТАК!!!!
Оксана 27.11.2015, 22:05 ответить
Більша половина керівників розікрала,Львівську Залізницю і їх навіть не то,що не допитують,а деякі з них балатувались в депутати працювали на режим Яніковича і успішно працюють далі.
Міша 25.11.2015, 22:54 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.