Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Суди

Вибрати дату
RSS

На Луганщині за звіряче вбивство дружини капітан міліції отримав лише рік і три місяці ув'язнення

21 червня 2012, 10:57

Безпрецедентний вирок Ровеньківського міського суду Луганщини! За звіряче вбивство власної дружини капітана міліції з Красного Луча Дениса Давидова Феміда засудила лише на рік та три місяці позбавлення волі, замість довічного ув'язнення.

Нагадаю, торік, після святкування року від народження сина, чоловік вдома вночі влаштував "коханій" справжню катівню. Потому забрав сина і викинув його на узбіччі дороги. І ось тепер суд вирішив, що складу злочину в його діях немає, а сісти має лише за те, що кинув дитину напризволяще.

Давидови були міліційною родиною. Він - керівник підрозділу, вона - криміналіст.Першу річницю народження сина відзначали в колі рідних та друзів. Ввечері Юлія з малям пішли додому, чоловік лишився пити горілку. Коли опівночі повернувся, влаштував справжнє гетто. Знущався з дружини майже годину.

Микола Наумчик, батько загиблої:

- Множественные колото-резаные раны ножом. По голове топором несколько раз ударил. Поломаны ребра. Лобок, грудь поколоты предположительно разбитой вазой. Сломаны шейные позвонки, кровоизлияния в мозг, потому что бил по голове. И в конце концов вырвал ей прямую кишку.

Завершивши розправу, чоловік скупався, перевдягнувся, взяв гроші з сейфу, сина і втік до сусідньої області. Там кинув малого напризволяще на узбіччі. А сам заснув. На щастя, дорогою йшов чоловік. Він і врятував дитину. Згодом нелюда таки заарештували і міліціянт опинився за ґратами.

Ольга Наумчик, мати загиблої:

- Я не знаю, как таких могут брать в органы внутренних дел, как они могут проходить медкомиссии. Мне очень хотелось бы посоветовать всем, чтобы сотрудников милиции проверяли на наличие наркотиков в крови, потому что они этим легко могут пользоваться - забирая у наркоманов, сами пользуются. 

Перша експертиза підтвердила, що офіцер міліції в мить скоєння злочину перебував у стані алкогольного сп'яніння і жодних психологічних відхилень у нього не було. Утім, додаткова перевірка вже в Донецьку визнала, що протягом 50-ти хвилин, поки звинувачуваний убивав жінку, він був у стані афекту. А потім напад раптом минув, і коли вже чоловік забирав сина з дому, то діяв свідомо. 

Валерій Кушніренко, адвокат обвинувачуваного:

Судить лиц, которые в момент были психически неуравновешенны и не отдавали отчет своим действиям, мы не можем только лишь потому, что мы общество цивилизованных людей. И назначить ему наказание - 1 год лишения свободы.

Нині суд дослухався саме до захисту і дав колишньому правоохоронцеві навіть більше, ніж просили - цілий рік і три місяці.

Олексій Жадан, суддя Ровеньківського міського суду:

- Коллегия судей считает, что Давыдова необходимо оправдать за отсутствием в его действиях состава преступления.

- Позорище, позор, а не суд.

Антоніна Кас'яненко, старший прокурор прокуратури м. Красного Луча:

- Я не считаю эти решения суда справедливыми, считаю, что подсудимый не находился в состоянии аффекта, поэтому будем реагировать в соответствии с законом.

Про апеляцію говорять і постраждалі. Вони шоковані таким рішенням Феміди. Кажуть - підсудний має впливових та багатих батьків, які працюють у правоохоронній системі. Через них мажор при погонах виявився фактично невинним. І вже за три місяці може вийти на волю.

Євген Соломін, Микола Рижченко
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
позорище а не решение,так зверски убить,изощренно поиздеваясь и нет состава преступления??? Аффект не может быть в состоянии алкогольного опьянения,алкогольное опьянение оно и есть алкогольное опьянение-отягчающее обстоятельство!
позор 31.08.2012, 09:22 ответить
вырвать прямую кишку и растрелять!!!!!
Vadim 25.06.2012, 20:33 ответить
пожизненное ему!!!
врпа 21.06.2012, 11:37 ответить
Серіал "NCIS: полювання на вбивцю"
Серіал "NCIS: полювання на вбивцю"

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.