Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Інше

Вибрати дату
RSS

На Луганщині пияк викинув з 4 поверху немовля

25 квітня 2012, 11:10

Немовля викинув у вікно 50-річний мешканець Луганщини. Дівчинка пролетіла 4 поверхи й впала на землю. Місцеві мешканці говорять про диво, адже дитина залишилася жива.

Маргарита саме йшла додому, як побачила, що з балкону 4-го поверху невідомий жбурнув пакета. Коли жінка підійшла ближче і зазирнула до панунка - остовпіла. Там лежало немовля.

Маргарита, свідок:

- Думали, что пакет, а там оказался ребенок. Мужчина, который кинул ребенка - он наблюдал. Когда его забирала милиция, он кричал - пустите меня, снимите наручники - мне пора по женщинам.

Інші свідки трагедії кажуть - маля в польоті зачепилося за дроти. Припускають, що це не лише пом'якшило приземлення, але й врятувало життя дівчинці.

Олена Ковальова, мешканка м. Молодогвардійська:

- Место падения ее над проводом и она упала на этот провод. Зацепилась. Этот провод помог ей смягчить удар. Под этим проводом она лежала, когда я вышла, подошли, она начала головой шевелить. Мы поняли, что она жива. А мы думали сразу, что мертвая.

Лікарі, яки прибули на місце, доправили дівчинку до реанімації. Медики впевнені -  дитина народилася в сорочці.

Ігор Висоцький, заступник керівника Луганської обласної дитячої лікарні:

- Травм никаких нету. Кроме ушибов и царапин. Провели все и рентгенологические и прочие исследования. Как говорится, родился в рубашке.

Тим часом, міліція затримала чоловіка, який викинув немовля. Ним виявився 50-річний пияк - співмешканець бабусі дитини.

Максим Ужчин, керівник підрозділу Краснодонського МВ міліції:

- Возбуждено уголовное дело по статье 115 части второй УК Украины - покушение на убийство. Статья предполагает от 10-15 лет лишения свободы либо пожизненное заключение.

Що спричинило неадекватну поведінку чоловіка, нині з 'ясовують слідчі. Підозрюваного затримали. Маленька щасливиця ж і досі в лікарні.

Євген Соломін, Микола Рижченко
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Социально-культурное движение «Убей дракона!» ставит своей целью искоренение безпредела, происходящего в стране. Кто хочет не просто трындеть на форумах, а лично приложить усилия к тому, чтобы такого скотства в стране стало меньше, присоединяйтесь: http://killdragon.in.ua
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.