Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Інше

Вибрати дату
RSS

У Чернівцях живе унікальний пес

23 квітня 2013, 01:09

Він - найвідоміший пес України, й живе в Чернівцях. У нього власні сторінки в соцмережах, а нещодавно знявся у фільмі. За кілька років паркурник Трет став зіркою Інтернету й телебачення. Завдяки своїм надзвичайним здібностям собака здобув багато прихильників у всьому світі.

Трет - пес-паркурник. Стафордширський тер'єр легко долає всі перешкоди на своєму шляху. Для нього перескочити будь-який бар'єр  - звична справа. Він, мов кіт, вилазить на дерева, без великих зусиль перестрибує через кількаметрові споруди. 

Власник паркурника - Євген - розповідає: свої неабиякі вміння Трет продемонстрував ще в шестимісячному віці. Тоді пес подолав страх висоти і показав, що він - незвичайний собака.

Євген, власник собаки:

- Для его роста - это просто такая высота была, довольно таки очень большая, и если бы он оттуда упал, он мог бы даже получить травму. Он на свой страх и риск залезл на тумбочку, а потом на холодильник.

Свого унікального пса Євген придбав на пташиному базарі. Обирав чотирилапого разом з найліпшим другом.

Руслан, приятель власника пса:

- Взяли, начали за ним ухаживать, а потом думаем - ему же имя нужно. Ну и мы начали думать. Нас двое, мы два лучших друга, и как же его назвать? Вот придумали. Полное его имя вообще - третий. А Трет - это сокращенно, вот он третьим нашим другом стал, так сказать, лучшим.

Минуло шість років, тепер пес - зірка. Він знявся в десятку рекламних роликів, а нещодавно навіть став одним з головних персонажів російського фільму. Його хочуть побачити в Швеції, Італії, США та Великій Британії. У нього з'явилися послідовники.

Євген, власник собаки:

- Как такового собачьего паркура не было в природе - именно Трет дал это направление, и сейчас это и в России, и в Украине, и во многих странах за рубежом начали подхватывать это.

Щоб інші собаки могли навчитися Трет-стайлу, Євген розробив відеокурс. Його незабаром представлятиме в Італії. Туди запросили незвичного чернівецького пса-паркурника на показові виступи.

Вероніка Залевська, Андрій Соколовський
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Whoa, things just got a whole lot eaesir.
Elayne 07.06.2013, 12:51 ответить
We definitely need more smart poelpe like you around.
DongYoun 07.06.2013, 06:53 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.