Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Інше

Вибрати дату
RSS

На Тернопільщині молодик хотів зробити стрижку, а заробив п'ять років за гратами

11 квітня 2014, 21:58

Потягом, пішки через ліс, вантажівкою, легковиком та автобусом. Повернення додому, яке мало тривати півгодини, мешканець Тернопільщини перетворив на справжні пригоди. Розважився… на п'ятирічне ув'язнення.

Цей день для 26-річного молодика не склався від початку. Вирішив поїхати до райцентру постригтися. Шлях звичний - півгодини електричкою. Та одразу не припала до душі черга біля перукарні.

Затриманий:

- І пішов собі, думаю - вип'ю рюмку горілки. Взяв півлітри, випив собі трошки, сигарету закурив. Пішов подивився - там черга ще є. Я ту бутилку так і допив.

Далі - потягло до парку, трохи відпочити. На осонні взагалі розморило. Як дістався потяга, як їхав - не пам'ятає. Прокинувся вже на кінцевій. П'яного пасажира правоохоронці доправили до райвідділку. Склали адмінпротокол та відпустили, вже вночі. І тут пригода лише розпочалася.

Затриманий:

- Іду, іду, дивлюсь - вийшов в якийсь ліс, розвернувся назад в місто. Дивлюсь, якась машина стоїть. Відкрив я ту машину, трохи перекімарив, нащо я то рухав. Замок зламав в грузовій машині.

Наступними стали Жигулі. Розбив скло, відчинив дверцята, трохи почаклував із дротами запалювання - і нарешті рушив. Та до рідного села знову не доїхав - легковик заглух. Удосвіта неборака пішки дістався автобусної зупинки, з першим рейсовим транпортом дістався домівки. Після виснаженої мандрівки - заснув. Проте за кілька годин у гості завітали правоохоронці.

Сергій Семенків, керівник Заліщицького РВ міліції:

- Цей автомобіль знаходився за 30 км від міста Зарічників, в с.Свидова Чортківського району. Було встановлено, що до цього злочину може бути причетний 26-річний житель Теребовлянщини, раніше судимий за крадіжки.

Нині молодик виправдовується - зелений змій поплутав.

Затриманий:

- Основна причина - це горілка. Я не соображав, що я роблю і нащо. Був би тверезий - нічого не було б.

Утім, такі пояснення покарання не пом'якшують. Слідчі розпочали кримінальні провадження одразу за двома статтями: пошкодження одного авта й викрадення іншого. За кодексом це, щонайменше, 5 років за ґратами. Зачіска виявилася задорогою, скаржиться чоловік, до того ж її так і не зробив.

Інна Дудченко, Сергій Крета
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.