Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Прес-центр

Вибрати дату
RSS

Серіал "Охоронець" на НТН

15 квітня 2014, 23:24

За їхніми спинами ховаються багаті та знамениті. Захищаючи від куль чуже життя, вони ризикують власним. На НТН стартував показ серіалу "Охоронець" - яскраво про специфіку небезпечної професії.

Він - колишній спецпризначенець. Після звільнення потрібно якось облаштовувати цивільне життя. Роботу знайти не просто, тож погоджується на першу-ліпшу пропозицію - стати охоронцем.

Втім, його робота - не лише відчиняти двері клієнтці та супроводжувати її до крамниць. Усі бойові навички можуть знадобитись і в мирному житті, якщо ти охороняєш заможну жінку. Вона отримала у спадок пакет акцій великого підприємства. І на неї розпочали полювання. Та це був лише початок. Далі - небезпечніше.

Захищаючи чуже життя, можна легко втратити своє. Втім, така робота. І він тут професіонал. Про будні бодігардів заможних і впливових людей дивіться на НТН у серіалі "Охоронець" з понеділка по четвер о 19.30. Одразу після вечірнього Свідка.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.