Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Інше

Вибрати дату
RSS

У Білій Церкві самотній малюк ледь не випав з балкону

31 липня 2015, 23:18

Трирічного малюка рятували в Білій Церкві на Київщині. Дитина кілька годин просиділа на підвіконні відчиненого балкону. Вона лише дивом не впала з висоти шостого поверху. Хлопчика помітили перехожі й викликали рятувальників. Чому малий опинився на балконі без нагляду? І де були його батьки?

На несамовитий дитячий крик, що лунав з будинку, першою відреагувала Аліна. Вона саме гуляла на вулиці із власним немовлям. Підняла очі і вжахнулася. На підвіконні відчиненого балкону сидів хлопчик. Поруч з ним нікого не було. Жінка від побаченого мало не зомліла. Адже дитина будь-якої миті могла впасти з 15-метрової висоти. 

- Він сидів на балконі і плакав.

Тетяна Стець, кореспондентка:

- Трирічного Сергія помітили на балконі шостого поверху. Там і досі відкриті вікна. Малюк плакав і час від часу перехилявся через балконні перила.

Перелякані мешканці будинку одразу вибігли надвір.

Лариса, свідок:

- Вилазив, він сідав на нього, на це вікно. Люди начали тут верещати: заховайся - а йому цікаво, він ще більше виглядає. То хлопці знизу стояли з одіялом.

Рятувати хлопчика зібралися всім двором. На стуки та дзвінки у квартирі ніхто не відповідав. Тож викликали надзвичайників. Поки одні відчиняли двері, інші на автодрабині дісталися балкону, на якому й був переляканий хлопчик. На цьому фото рятувальник Руслан одягає врятованого та змореного плачем Сергійка.

- Казав, шо дуже змерз і хоче їсти.

Та виявилося - в помешканні малюк був не сам. Рятувальники виявили в оселі жінку.

Андрій Пригорко, рятувальник:

- Жінка спала, дуже крепко спала, навіть не чула, що в неї дитина плакала. На кухні була розкладена непомита посуда, стояли чарки, залишки їжі.

Та це виявилася не мати, а її знайома. Вона приїхала привітати подругу з днем народження. Після гучного святкування ненька Сергія поїхала до столиці, а її приятелька залишилася з дитиною. 

Тетяна Гадомська, співробітниця Білоцерківського МВ міліції:

- Мама дитини в той момент перебувала в Києві, поїхала шукати роботу. Власниця квартири, в якої теж маленька дитина, поклала дитину спати, а сама пішла на ринок. З її слів, вона думала, що вона встигне прийти, поки дитина поспить. Була третя особа, яка приїхала до жінки, яка винаймала кімнату в гості. Вона спала і не знала, що в квартирі ще хтось є.

Поспілкуватися з матір'ю нам не вдалося. Двері квартири зачинені. Сусіди кажуть - зранку жінка разом із сином зібрала речі й поїхала геть.

Лариса, сусідка: 

- Кажуть: дєвочка так непогана, не знаю, як так получилось. 

Тетяна, сусідка:

- Я не знаю, якісь квартіранти, я їх не бачила, вони дуже рідко появляються. Жінку, а дитинку я навіть не бачила. Я не чула, щоб якісь скандали були.

Міліціонери поспілкуватись з жінкою також не змогли. Вона вимкнула телефона. Шукатимуть її тепер за місцем прописки. Та якщо і знайдуть, покарання за неналежний догляд за дитиною коштуватиме горе-матері 51 гривню штрафу.

Тетяна Стець, Олексій Соловйов
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Серіал "NCIS: полювання на вбивцю"
Серіал "NCIS: полювання на вбивцю"

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.