Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Інше

Вибрати дату
RSS

Під Одесою після сварки з матір'ю повісилася школярка

13 жовтня 2015, 22:07

Страшна трагедія в селищі Фонтанці під Одесою. Тринадцятирічну Олександру Романову, яку кілька днів шукали всією громадою, знайшли мертвою. Ще минулого тижня дівчинка посварилася з мамою та пішла до школи. До класу так і не дісталася. А за чотири дні її побачили повішеною на подвір'ї у прабабусі.

Тринадцятирічна Олександра страшенно посварилася з мамою вранці у п'ятницю. Потім зібралася та пішла до школи. Проте у класі того дня її так і не дочекалися, а востаннє живою дівчину бачили надвечір - вона кружляла біля свого будинку. Кілька днів зниклу школярку шукали мешканці селища, міліція та військові. Та знайшла нещасну її бабуся. Аж за чотири дні після зникнення.

Марія Тарасова, кореспондент:

- Тіло Саші знайшли випадково у дворі оселі, де мешкає її прабабуся. Літня жінка хворіє і рідко виходить з будинку. Тож момент, коли онука прийшла до неї із страшною метою, пропустила.

Олександра повісилася на дереві за сараєм. За попередніми висновками експертів - ще тієї злощасної п'ятниці.

- Она лежала. Видимо, вот она на нее встала, на нее, а потом выбила.

- Выбила у себя из-под ног?

- Да.

Рідні, сусіди, друзі - усі в стані шоку. Що Олександра може вкоротити собі віку, ніхто не міг і помислити.

- Та я не можу рассказывать. Я не можу, не можу!

Ганна, сусідка загиблої дівчинки:

- Пропала она, в пятницу утром ее видели. Она была живая. Вот она ходила себе, думала. И вечером приняла для себя такое решение. Никто не знает, что у дитя было в голове. Вот так решила она для себя - и все!

На запитання: чому - відповісти не може ніхто. З мамою, бувало, сварилася, проте з дому не втікала ніколи. Дуже любила маленького братика. Олеся, кума Олександрової мами, каже: попри сварку, що передувала трагедії, жила родина дружньо.

Олеся, подруга матері загиблої:

- Ребенок очень хороший. Да, со своим своеобразным характером, как сейчас все в 13 лет. Но плохого... Со школой никогда не было нареканий. Как обычно, с мамой были какие-то недопонимания-понимания.

Дарина - подруга Олександри - каже: вплинути на її рішення могло й нещасне кохання. За тиждень до того, її, ніби, кинув хлопець.

Дарина, подруга загиблої:

- Она рассказывала.

- А что рассказывала?

- То, что с парнем расстались.

Проте, каже Дарина, в останню зустріч напередодні зникнення Олександра була в доброму настрої. Нічого не віщувало трагедії.

Дарина, подруга загиблої:

- Она была позитивом. Любила поиграть, пошутить, была хорошей подругой.

Ознак насильницької смерті на тілі Олександри Романової правоохоронці не знайшли. Не мають і сумнівів у тому, що дівчина скоїла самогубство. Тож, хоч і відкрили кримінальне провадження за фактом навмисного вбивства, його, швидше за все, закриють вже незабаром.

Марія Тарасова, Зураб Теделурі
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Да, 13 лет кризисный переходной возраст. Родителям нужно очень внимательно относиться к детям, особенно в таком возрасте. Жаль девочку!
Businka 13.10.2015, 22:16 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.