Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу Наркотики

Вибрати дату
RSS

У Криму затримали двадцятирічного торговця ЛСД

20 вересня 2011, 11:55

Черговий наркоділок сяде за грати в Криму. Молодика впіймали на гарячому, коли намагався продати ЛСД. Як затримували злочинця - знають наші кореспонденти.

Що на вулицях Севастополя можна вільно придбати психотропні речовини - правоохоронці довідалися від власного інформатора. За допомоги оперативних заходів з'ясували контакти торгівця й домовилися про зустріч. Фінал був передбачуваним: підозрюваний на асфальті, його руки - в кайданках. Утім, таке становище не злякало двадцятирічного молодика.

Підозрюваний:

- За что задержаны?

- Я не знаю, за что задержан, и отвечать на ваши вопросы без адвоката я не буду.

- А деньги чьи?

- Мои.

Що затриманий бреше, неозброєним оком не побачити. Допомагає спеціальний ліхтар. Під синім світлом з'являється напис "закупка". Доказ того, що цими грішми розрахувалися з кур'єром за наркотик. Мічені банкноти підтверджують факт збуту забороненої речовини.

Олег Глинний, в.о. керівника відділу ГУМВС України у м. Севастополі:

- Обоснованно подозревается в сбыте особо опасного психотропного вещества. Предположительно, это ЛСД. При передаче был зафиксирован работниками милиции.

У севастопольця вилучили шість доз психотропної речовини. За одну хвилину ділок міг заробити півтори тисячі гривень. Та цього разу він не тринькатиме грошей, а вирушить за грати. Кримінальний кодекс передбачає, щонайменше, три роки ізоляції.

Олександр Дем'янчук, Вася Михайленко.
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Это какого ума нужно быть, чтоб 20летнего курьера назвать наркоторговцем? почему не покажете истинных нарковоротил (которые 100% в погонах?)
Амеба 28.09.2011, 16:56 ответить
Комментарий удален
Комментарий удален
miliziya ydivlaetjcya ))) a 4to vy xotel ?... raboty net i 3arplatioy daze ne paxnet, vot i torgyut kto 4em mozet
Ana 20.09.2011, 17:55 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.