Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу ДТП

Вибрати дату
RSS

Біля Києва розбився автобус із вболівальниками

3 липня 2012, 11:05

Поспішали на фінал Євра, але дістатися домівки змогли не всі. Два десятки людей постраждали в дорожній пригоді, що сталася неподалік Києва. В автобуса з учасниками етно-фестивалю відмовили гальма. Переповнений пасажирами транспорт врізався у приватний гараж. 

Учасники етно-фестивалю "Трипільське коло" поспішали до столиці, аби встигнути на перегляд фінального матчу футбольного Євра. Та більшість пасажирів бажану гру переглядали вже не вдома на дивані, а на лікарняному ліжку. 

Лідія Іллівна, мешканка с. Халеп'я:

- Сплошний, сплошна ета курява - і вдруг автобус у дворі. Розкурочили, рознесли. Ужас.

На крутому узвозі в селі Халеп'ї водій автобуса тиснув на гальма, але зрозумів - машина його не слухається. Вирішувати, що робити, треба було миттєво.

Олег Дудник, заступник керівника УДАІ в Київській області:

- Водій, може, прийняв і вірне рішення, що він не доводив ситуацію до критичної і на найменшому спускі він вирішив гальмувать автобусом в найближчу перешкоду, яка була. 

Багатотонний Рено, переповнений пасажирами, на швидкості зніс огорожу та влетів у комору. Від такого удару в салоні автобуса позривало сидіння разом з людьми. 

Олег Дудник, заступник керівника УДАІ в Київській області:

- В результаті дорожньо-транспортної пригоди звернулись до лікувальних закладів 22 особи. Четверо мають переломи, тобто середня тяжкість. Ну а решта мають різної степені ушиби і рвані рани.

Місцеві, на очах яких і сталася ДТП, миттєво кинулись на допомогу постраждалим. 

Лідія Іллівна, мешканка с. Халеп'я:

- Стікло вибили, он лесницю підставили і потіхоньку доставали їх відтіля. 

Власниця розтрощеної комори дякує богові за те, що всі пасажири автобуса вижили. Але таки бідкається, хто ж тепер наводитиме лад у неї на подвір'ї та відбудовуватиме зруйновану споруду.

Олександр Храпач, Андрій Герко, Кирило Коротких, Олександр Кругликов
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Серіал "NCIS: полювання на вбивцю"
Серіал "NCIS: полювання на вбивцю"

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.