Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу ДТП

Вибрати дату
RSS

Огляд дорожньо-транспортних пригод

18 квітня 2014, 22:03

Шістнадцятирічний хлопець потрапив у ДТП в Києві - одразу після того, як украв спортивного байка. А в Івано-Франківську Мерседес наскочив на припарковану вантажівку.

Вкрав та розбив. У Києві на вулиці Боженка шістнадцятирічний хлопець спортивним байком врізався лобом у лоба в Субару. За кілька годин до того двоколісного підліток вкрав.

Петро, водій Субару:

- Я выехал только на перекресток, и просто передо мной, вот так вот! Не ровно, а  боком, я понимаю, что это мотоциклист, я понимаю, что я его цепляю, он сбил перегородку, я не успел никак среагировать.

Олександр, власник байка:

- Оставил мотоцикл возле работы, целый день душа болела! Ну вот выхожу, а его нет, вызвал милицию, а уже в машине, когда оформляли документы, услышали, что нашли мой мотоцикл уже в разбитом состоянии. На первый взгляд видно, что вырван замок зажигания и обрезаны провода. Провода обрезал-замкнул и уехал.

Свою ж поведінку крадій пояснити не зміг: хлопця з різними травмами довелося ушпиталити. Свідки ж запевняють: підліток дивом вижив, бо в мить удару був без жодної захисної амуніції.

***
Потрійна ДТП сталася на бульварі Лесі Українки. Крайслер, кермував яким іноземець, на швидкості наскочив на припаркованого праворуч Фольксваґена. Від удару мікроавтобуса відкинуло в ліву смугу. При цьому він зачепив Мерседеса, що був попереду. Зі слів свідків - призвідником ДТП був інший Мерседес, що нібито підрізав елітне авто, та він з місця ДТП зник. Шофер Фольксваґена дістав незначних травм, а кермувальник Крайслера від медичної допомоги відмовився. Через аварію на бульварі утворилася кілометрова тиснява.

***
І схожа ДТП сталася в Івано-франківську. Там Мерседес на шаленій швидкості врізався у припарковану на узбіччі вантажівку. Шофер чомусь не помітив навіть увімкнених габаритних вогнів. ДАІвці зазначають: швидкість була дуже велика, позаяк від гордості німецького автопрому майже нічого не залишилося. Автомобіль ремонту не підлягає. Натомість сам водій дістав незначних травми, проте медики його таки ушпиталили. Нині правоохоронці з'ясовують причини дорожньої пригоди.

Павло Прядко, Володимир Гарматюк, Віталій Франзюк
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.