Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Новини каналу ДТП

Вибрати дату
RSS

Огляд ДТП за вихідні

22 квітня 2014, 20:43

Не зміг запобігти трагедії. У Дніпропетровську внаслідок ДТП загинув 25-річний городянин. На Рівненщині Пежо злетіла в кювет, і як наслідок, трьох пасажирів ушпиталили. Не минулося без аварії й у Києві.

У Дніпропетровську під колесами ДЕУ загинув 25-річний молодик. Смертельна ДТП сталася вдосвіта на вулиці Калиновій. Кермувальник легковика твердить: він рухався з дозволеною швидкістю. Коли ж побачив людину на дорозі, різко натиснув на гальма, проте уникнути наїзду не зміг.

Олексій Ляшевський, співробітник ВДАІ м. Дніпропетровська:

- От полученных травм скончался на месте проишествия. Механизм ДТП будет установлен следствием.

***
Троє людей травмовані внаслідок ДТП на Рівненщині. У Березнівському районі перекинулося Пежо. 40-річний водій не втримав машини, й вона злетіла в кювет. Людей з понівеченого транспорта витягали свідки. Трьох пасажирів із численними ушкодженнями ушпиталили, кермувальник не постраждав. За фактом аварії триває слідство. Правоохоронці призначили кілька експертиз, зокрема, на наявність алкоголю у крові водія.  

Руслан Панасюк, інспектор ВДАІ в Рівненській області:

- Водій автомобіля Пежо, 40-річний Сергій, житель Сарненського району, за попередньою інформацією, не впорався з керуванням, не дотримався безпечної швидкості руху і здійснив з'їзд автомобіля в лівий по ходу руху кювет з подальшим його перекиданням.

***
У Києві на проспекті Воз'єднання кермувальник з незрозумілих поки причин не втримав Тойоти, й вона  зачепила Ауді, яка рухалася сусідньою смугою. Щоб з'ясувати обставини дорожньої пригоди, обидвоє водіїв зупинилися поспілкуватися. Саме цієї миті в задню частину німецького авта на швидкості врізався Рено. Від потужного удару Ауді відкинуло на кілька метрів. Внаслідок ДТП кермувальника та двох пасажирів французького легковика ушпиталили. Поки лікарі надавали першу допомогу постраждалим, водій Тойоти з місця аварії втік. Свідки переконують - він був п'яний. Нині порушника розшукують правоохоронці.

Олександр Храпач, Артур Терещенко, Світлана Березнюк
Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.